„Ryanair“ nuo pavasario skraidins trimis naujomis kryptimis iš Kauno | Kas vyksta Kaune

„Ryanair“ nuo pavasario skraidins trimis naujomis kryptimis iš Kauno

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjantis pavasaris ir vasara žada naujų atradimų džiaugsmą. Kaip skelbiama Lietuvos oro uostų pranešime žiniasklaidai, nuo kovo iki birželio mėnesio Lietuvos keliautojams bus pristatytos septynios naujos tiesioginių skrydžių kryptys, trys jų – iš Kauno.

Kovo mėnesį skrydžių bendrovė „Ryanair“ norintiems pavasarį pasitikti šiltai siūlo tris naujas kryptis iš Kauno oro uosto. Nuo kovo pabaigos „Ryanair“ kvies apsilankyti prie Dunojaus upės įsikūrusioje Slovakijos sostinėje Bratislavoje.

Vediniems noro geriau pažinti Italiją pirmąjį pavasario mėnesį bus puiki galimybė aplankyti Bario miestą, įsikūrusį Italijos pietuose prie Adrijos jūros. Kovo pabaiga taip pati puikus metas aplankyti šiltosios Bulgarijos uostamiestį Burgasą.

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ skrydžius į Bratislavą vykdys nuo kovo 27 d. (pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais), į Barį ir Burgasą – nuo kovo 28 d. (antradieniais ir šeštadieniais).

Be to, paskutinį pavasario mėnesį skrydžių bendrovė „airBaltic“ pradės vykdyti skrydžius iš Vilniaus oro uosto į šiltuosius Europos miestus Ispanijoje ir Graikijoje.

Gaudyti saulės spindulius kvies Malaga. Skrydžius į uostamiestį Pietų Ispanijoje „airBaltic“ pradės nuo gegužės 2 d., jie bus vykdomi antradieniais ir šeštadieniais.

Ispanijai priklausančią Maljorkos salą Viduržemio jūroje bus galima pasiekti tiesioginiu skrydžiu nuo gegužės 2 d. – skrydžiai bus vykdomi kiekvieną antradienį ir šeštadienį.

Graikijai priklausanti Kretos salos sostinė Heraklionas patiks visiems senosios istorijos gerbėjams. Skrydžiai į Heraklioną bus vykdomi nuo gegužės 4 d. – ketvirtadieniais ir sekmadieniais.

Nuo birželio 7 d. „Ryanair“ pristatys dar vieną šiltąją kryptį iš Vilniaus oro uosto į uostamiestį rytų Bulgarijoje – saulėtąją Varną. Skrydžiai bus vykdomi kiekvieną trečiadienį ir šeštadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA