Į jaunos moters duris pasibeldę vyrai buvo ginkluoti iki dantų | Kas vyksta Kaune

Į jaunos moters duris pasibeldę vyrai buvo ginkluoti iki dantų dviem nustatytas girtumas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvos policija pranešė apie neįtikėtino įžūlumo išpuolį netoli Kėdainių, po kurio trys vyrai atsidūrė areštinėje. Gerai ginkluoti asmenys įtariami grasinę nužudyti arba sunkiai sužaloti buto šeimininkę.

Kaip nurodoma Policijos departamento suvestinėje, sausio 16 d., apie 15.30 min., Kėdainių rajone esančiame Aušros kaime atidarius duris į namą užėjo du nepažįstami vyrai, kurie grasino moteriai (g. 1991 m.).

Įvykio vietoje sulaikyti įtariamieji: neblaivūs (2,59 prom.) vyras (g. 1977 m.), pas kurį rastas ir paimtas pneumatinis pistoletas „Swiss + arms“, (0,83 prom.) vyras (g. 1971 m.) ir vyras (g. 1959 m.), kurie uždaryti į Kauno apskrities VPK areštinę.

Automobilyje „Volkswagen Golf“, kuriuo buvo atvykę minėti asmenys, rasta ir paimta: pneumatinis pistoletas „STEYR M9 – A1“, polietileninis maišelis su 16 vnt. dujų balionėlių ir vienas pilnas buteliukas su 4,46 mm dydžio metaliniais šratukais.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 145 str. 1 d., dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Už tai įtariamiesiems gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA