„Maccabi“ graužia nagus dėl paleisto Kauno „Žalgirio“ įžaidėjo | Kas vyksta Kaune

„Maccabi“ graužia nagus dėl paleisto Kauno „Žalgirio“ įžaidėjo

delfi.lt 2023/01/16 19:42
K. Evans / Lrytas.lt, G. Bitvinsko nuotr.

Tel Avivo „Maccabi“ ieškos galimybių ateinančią vasarą į Izraelį susigrąžinti Kauno „Žalgirio“ įžaidėją Keenaną Evansą. Apie tai skelbia dienraštis „Israel Hayom“, remdamasis savo šaltiniais.

Publikacijoje teigiama, kad K. Evanso pasirodymas šiame sezone privertė „Maccabi“ vadovybę graužti nagus, o dėl jį anksčiau laiko nutraukusios traumos 26-erių amerikietis turėtų būti įkandamas Izraelio grandams ir finansiškai.

2021-2022 metais gynėjas debiutavo Eurolygoje vilkėdamas būtent geltoną „Maccabi“ aprangą, tačiau tuomet jo vaidmuo buvo kuklesnis nei „Žalgiryje“. Prestižinėje žemyno lygoje ant parketo K. Evansas per rungtynes vidutiniškai praleisdavo po 25 min. ir fiksavo 8,2 taško, 3,5 rezultatyvaus perdavimo bei 2,5 atkovoto kamuolio statistiką.

Persikėlus į Kauną jo vidurkiai šovė iki 15,9 taško, 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir 3,2 atkovoto kamuolio. Pagal pataikytus tritaškius (vid. 2,6) K. Evansas Eurolygoje yra trečias.

Keenan Evans šio sezono Eurolygos žaidimų statistika / Eurolygos duomenys

Tačiau sausio pradžioje „Žalgirio“ puolimo vedlį eliminavo plyšusi Achilo sausgyslė – krepšininkas iš rikiuotės iškrito maždaug 6-8 mėnesiams.

Įžaidėjo sutartis su Kauno ekipa galios iki vasaros, K. Evansas turės galimybę ją pratęsti.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA