Paaiškėjo kas pakeis iš Kauno „Žalgirio“ rikiuotės dėl traumos iškritusį K. Evans | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo kas pakeis iš Kauno „Žalgirio“ rikiuotės dėl traumos iškritusį K. Evans

Isaiah Taylor / lrytas.lt / G. Bitvinsko nuotr.

Į Kauno „Žalgirį“ atvyksta NBA ir Eurolygos patirties turintis 28-erių metų 191 cm ūgio įžaidėjas Isaiah Tayloras. Su amerikiečiu sudaryta sutartis iki sezono pabaigos.

Pastiprinimo gynėjų grandyje „Žalgiris“ turėjo ieškoti traumą patyrus Keenanui Evansui, kuriam ketvirtadienio rungtynėse su Stambulo „Fenerbahce“ plyšo Achilo sausgyslė. Po atliktos operacijos K.Evansas be krepšinio turės praleisti 6–8 mėnesius.

I.Tayloras šį sezoną pradėjo Stambulo „Anadolu Efes“ komandoje. Visgi Eurolygos čempionų ekipoje jis daug šansų atsiskleisti nesulaukė ir per 11 rungtynių rinko po 2,6 taško ir po 1,6 naudingumo balo.

Daug ryškiau įžaidėjas žibėjo praėjusiame sezone, kai atstovaudamas Mursijos UCAM ekipai pelnydavo po 15,2 taško per rungtynes, o šis rezultatas buvo ketvirtas visoje Ispanijos lygoje.

Karjerą Europoje I.Tayloras pradėjo Izraelyje 2020–2021 m. sezone Rišon Leziono „Maccabi“ komandoje, kur rinkdavo po 17 taškų, atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,2 kamuolio. Toks pasirodymas atkreipė Mursijos klubo dėmesį, į kurį I.Tayloras persikėlė dar sezono eigoje.

Prieš atvykdamas į Europą I.Tayloras išbandė savo jėgas ir NBA lygos Hiustono „Rockets“ ir Atlantos „Hawks“ komandose. Pastarojoje 2017–2018 m. sezone jis sužaidė 66 rungtynes, per kurias pelnydavo po 6,7 taško ir atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Naujausias žalgirietis rungtyniaus 22-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais ir į Lietuvą atvyks artimiausiu metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA