Kauno apskrities policija ieško meniško vagies | Kas vyksta Kaune

Kauno apskrities policija ieško meniško vagies

Kauno AVPK, R. Tenio nuotr.

Pareigūnai aiškinasi gruodžio viduryje įvykdytą vagystę, kurios metu dingo kelių šimtų eurų vertės paveikslas. Kaip nurodoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime, kūrinio pasigesta lošimo namuose.

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono policijos komisariato (PK) pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet gruodžio 16 d., apie 10.00 val., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje, buvo pastebėta, kad iš lošimo namų pasisavintas paveikslas.

Padaryta turtinė žala siekia apie 600 eurų.

Gyventojus, mačiusius šį paveikslą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono PK pareigūnus telefonu 8 700 636 80 arba 112, arba el. paštu kestutis.pilinkus@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA