Skelbiamas parduotuvių darbo laikas šventinį savaitgalį | Kas vyksta Kaune

Skelbiamas parduotuvių darbo laikas šventinį savaitgalį

delfi.lt 2022/12/31 17:22
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dalis didžiųjų prekybos tinklų durų pirmąją Naujųjų metų dieną liks užvertos. Darbo laikas trumpės ir Naujųjų išvakarėse. Primename prekybos centrų ir didžiųjų prekybos tinklų darbo laikus.

Kaip buvo skelbiama, Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, „Maxima“ parduotuvių darbo laikas sutrumpės viena valanda – apsipirkti bus galima iki 21 valandos, o kai kuriose „Maxima“ parduotuvėse iki 19 arba 20 valandos. Sausio 1-ąją „Maximos“ parduotuvės nedirbs.

Prekybos tinklas „Lidl“ Naujųjų išvakarėse taip pat dirbs trumpiau. Parduotuvės duris užvers 20 val., o Sausio 1-ąją nedirbs.

Tokiu pačiu grafiku dirbs ir „Norfa“ parduotuvės. Kaip buvo pranešama, Naujųjų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, jos dirbs iki 20 val., o Sausio 1-ąją liks uždarytos.

Gruodžio 31-ąją „Iki“ parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną, sausio 1 d., parduotuvės dirbs nuo 10 val. iki 18 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, visos „Rimi“ parduotuvės lauks pirkėjų iki 21 valandos, o pirmąją 2023-ųjų dieną net 28 parduotuvės, įsikūrusios 11 Lietuvos miestų, veiks nuo 10 iki 18 valandos.

Kalbant apie „Aibės“ parduotuves, jos, kaip buvo teigiama, veiks skirtingu grafiku. Tiek prieš Naujuosius, tiek Sausio 1 dieną, dalis dirbs trumpiau, dalis – įprastu darbo grafiku.

Parduotuvių darbo laikas / DELFI nuotr.

Sausio 1-ąją „Akropoliuose“ nedirbs visos parduotuvės, taip pat bankų skyriai. Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoiuose“ restoranai ir kavinės, kino teatrai ir ledo arenos darbą pradės 12 val. ir dirbs iki 22 val., išskyrus Vilniaus „Akropolyje“ iki 21 val. veiksiančią ledo areną.

Šiaulių „Akropolyje“ pirmąją Naujųjų metų dieną neveiks ledo arena ir maitinimo vietos, dirbs tik kino teatras ir boulingas. Kazino darbo laikai visuose prekybos centruose nesikeičia – šventiniu laikotarpiu jie dirbs visą parą.

Sausio 1 d. į Vilniaus „Akropolį“ bus galima patekti tik per 3-iąjį „Džiaugsmo“ ir 4-ąjį „Ledo arenos“ įėjimus. Į Klaipėdos „Akropolį“ įeiti bus galima per 4-tąjį „Čiuožyklos“ įėjimą. Šiaulių „Akropolyje“ įėjimas į „Apollo“ boulingą ir kiną – per 3 aukšto „Pramogų“ įėjimą.

Visomis kitomis dienomis prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ dirbs įprastu grafiku.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA