Ugniagesius išsikvietusi moteris kaimyną apkaltino nebūtais dalykais | Kas vyksta Kaune

Ugniagesius išsikvietusi moteris kaimyną apkaltino nebūtais dalykais

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pastarąją parą Kauno ugniagesiai skubėjo ne tik į rimtus iškvietimus. Penktadienio ir šeštadienio naktį specialiosioms tarnyboms keliskart teko važiuoti į Pramonės prospektą, nors pavojaus nebuvo.

Kaip nurodo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, gruodžio 31 d., 00.24 val. moteris pranešė, kad jos bute Pramonės prospekte juntamas dujų kvapas, pranešėjai esą svaigsta galva.

Kaunietė įtarė, kad dujomis ją neva nuodija kaimynas. Atvykę ugniagesiai dujų kvapo nejautė, konstatuota, kad pranešimas nepagrįstas.

Tą pačią naktį kiek vėliau, 2.07 val., gautas pranešimas, kad Pramonės prospekte esaančiame bute užsidegė tualetas. Duris atidaręs nurodyto buto šeimininkas patikino, jog gaisro jo bute nėra.

Susisiekus su pranešėja (atsiliepė moteris), pastaroji ugniagesiams paaiškino, kad apie gaisrą nepranešė ir tarnybų esą nekvietė. Pranešimas buvo melagingas.

Dar kartą į Pramonės prospektą ugniagesiai skubėjo maždaug prieš parą, gruodžio 30 d., 1.37 val. gavus pranešimą, kad atvira liepsna dega požeminis konteineris.

Nurodytu adresu požeminio konteinerio nebuvo. Susiekus su pranešėju patikslinti adresą atsiliepė vaikas, nurodęs, kad apie degantį konteinerį pajuokavo – pranešimas taip pat buvo melagingas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA