Naujųjų metų sutikimas Kaune: kas, kur, kada? | Kas vyksta Kaune

Naujųjų metų sutikimas Kaune: kas, kur, kada?

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Išlydint 2022-uosius metus Kaune numatyta begalė renginių, kuriuose galės dalyvauti kauniečiai ir miesto svečiai. Artėjančius 2023-uosius triušio metus gyventojai galės rinktis koncertus, teatro pasirodymus, šėlsmą klubuose ar kitas pramogas. Miestas gyventojams taip pat padovanos naujametinę dovaną ir vietoj fejerverkų surengs projekcijų šou.

Naujųjų metų šventinis veiksmas Rotušės aikštėje

Paskutinę metų dieną kauniečiai galės praleisti mieste, nuo ryto miesto centre vyks edukacijos, tokios kaip „Kalėdinių blynelių kepimas“, „Kavos kelias“, dirbtuvėlės „Kalėdiniai ledinukai“

Fejerverkų šiais metais nebus, tačiau vietoje jų bus 3D vaizdo projekcijų instaliacijos ant Kauno rotušės. Instaliacija galėsite grožėtis nuo 22 val. iki 00.30 val.

Likus keletui minučių iki Naujųjų metų bus demonstruojama speciali animacija, skambės išskirtinis garso takelis.

Simfoninio orkestro koncertas filharmonijoje

Linksmai žengti link Naujųjų metų slenksčio klausytojus pakvies Roberto Šerveniko diriguojami du iškiliausi Kauno profesionaliosios muzikos kolektyvai – Kauno miesto simfoninis orkestras ir Kauno valstybinis choras. Publika galės mėgautis išskirtiniais dainininkų Joanos Gedmintaitės, Agnės Stančikaitės ir Karolio Kašiubos balsais.

Kur: Kauno valstybinė filharmonija, E. Ožeškienės g. 12
Kada: 16 val.

Naujametinis spektaklis „Akmenys jo kišenėse“ kameriniame teatre

2023-uosius kviečia paminėti kitaip – su viena populiariausių G. Padegimo režisuotų komedijų „Akmenys jo kišenėse“, kuri Naujųjų išvakarėse minės 100-ąjį jubiliejų.

Kur: Kauno miesto kamerinis teatras
Kada: 19 val.

Šventinis koncertas Vienybės aikštėje

Miesto centre, Vienybės aikštėje kauniečiai galės dalyvauti Kauno menininkų namų organizuojamame Kauno kariliono muzikos koncerte.
Repertuare – kalėdinių giesmių ir naujametinių kūrinių muzika. Atlikėjas – Raimundas Eimontas.

Kur: Vienybės aikštė
Kada: 23.30 val.

Koncertai Kauno „Žalgirio“ arenoje

Muzikos prodiuseris Leon Somov ir dainininkė Monika Linkytė rengia koncertą Naujųjų metų vakarą, kur pristatys bendrą kūrybą, ką tik pasirodžiusius naujausius singlus „Dūšia“ ir „Sakai man lyk“ bei dar negirdėtas dainas.

Kur: Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatras
Kada: 19 val.

Taip pat, ant pagrindinės arenos scenos pasirodys ir Naujuosius kvies sutikti Chris Norman & ELO by Phil Bates grupė, kuriai akompanuos Kauno miesto simfoninis orkestras.

Kur: Kauno „Žalgirio“ arena
Kada: 20 val.

Kino centras „Romuva“

Į Kauno kino centrą „Romuva“ sugrįžta tradicinis „Šventinis komedijų klubas“. Gruodžio 31 d. rodomos komedijos „Liūdesio trikampis“, „Gerasis bosas“ bei „Tobuli melagiai“.

Kur: Kino centras „Romuva“, Laisvės al. 54
Kada: seansai vyksta 14, 17 ir 17.15 val.

Koncertas „Vienos operečių perlai“

Jau tradicija tapusiame koncerte VDU Didžiojoje salėje skambės žymiausių Vienos naujosios operetės kūrėjais tituluojamų kompozitorių Johano Štrauso, Franco Leharo ir Imrė Kalmano kūrybos perlai. Koncertą ir atlikėjus muzikiniu keliu ves charizmatiškasis orkestro dirigentas Vytautas Lukočius, operečių arijas ir duetus atliks operos solistai Ieva Goleckytė (sopranas), Laurynas Aksamitas (tenoras) ir Andrius Apšega (baritonas).

Kur: VDU didžioji salė, S. Daukanto g. 28
Kada: 19 val.

Kauno „OAZĖ“

Trijų dalių šventiniame koncerte skambės grupės „Lemon Joy” hitai, geriausios kultinės grupės „Hiperbolė” dainos, kurias atliks pats dainų autorius Igoris Berinas, o po naujų metų laukia nuotaikingi ir užvedantys Lietuvos, bei pasaulio hitai su grupe „Huge Soul”. „Kauno Oazėje” įsisuks tikras muzikinis sūkurys, kuris sukurs ypatingą nuotaiką ir smagiai nuneš į Naujuosius metus.

Kur: Kauno „OAZĖ“, Baltų pr. 16
Kada: 19 val.

M. Jankavičiaus koncertas

Kauniečius atlikėjas Mantas Jankavičius kviečia į misiją – „Kalėdos, jūsų mieste“. Naujųjų metų išvakarėse jis kvies praleisti laiką ir traukti žinomas dainas kartu su juo.

Kur: Girstučio kultūros centras, Kovo 11-osios g. 26
Kada: 16 val.

Kauno sporto halė

Kauniečius kvies naujuosius sutikti legendinėje atnaujintoje Kauno sporto halėje. Čia pasirodys orkestras „VILNIUS SINFONIETTA“ su dirigentu Vytautu Lukočiumi, smuikininkas Zbignevas Levickis, dainuos Liudas Mikalauskas, Egidijus Bavikinas, Eugenijus Chrebtovas, šoks Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto trupė. Taip pat pasirodys „Žvaigždžių kvartetas“, Vytautas Šiškauskas ir grupė „Nerija“. Vidurnaktį laukia fejerverkų ir muzikos šou.

Kur: Kauno sporto halė, Perkūno al. 5
Kada: 21 val.

„Prisukamas Abrikosas“

Prisukamas Abrikosas grįžta į Kauną ir kviečia sutikti Naujuosius metus kartu. Dvi magiškai įsiurbiančios scenos bei daugybė užburiančių personažų ir hipnotizuojančių setų. Pirmosios scenos stebuklai suksis aplink bene garsiausią visų laikų Prancūzijos techno kardinolą Terence Fixmer. Antrosios scenos fokusai sproginės aplink EGOMAŠINA. Kartu su jais – labiau organiški, labiau netikėti, bet ne mažiau šventiški triukai.

Kur: Metalo perdirbimo gamykla „Pergalė“, Kaunakiemio g. 5
Kada: 23.59 val.

Įvairius renginius ir koncertus taip pat organizuoja Kauno mieste įsikūrusios kavinės, restoranai, barai ir klubai, kuriuose taip pat pasirodys tokie atlikėjai, kaip Rytis Cicinas, Remis Retro, grupė FSG, taip pat gros 80-ųjų ar 90-ųjų muzika ir daug kitų. Jums lieka tik išsirinkti, kaip norite sutikti ateinančius metus!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA