Kauno gatvėmis keturračiais motociklais riedėjo pusšimtis Kalėdų senelių | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėmis keturračiais motociklais riedėjo pusšimtis Kalėdų senelių

Lrytas.lt / Brigita Sabaliauskaitė 2022/12/17 15:58
lrytas.lt / M. Patašiaus nuotr.

Šeštadienio popietę į Kauno gatves išriedėjo apie pusė šimto keturračių motociklų, kuriuos vairavo Kalėdų seneliais persirengę šių transporto priemonių entuziastai. Jie dalino praeiviams saldžias dovanėles, o svarbiausia – savo linksmu pasirodymu kėlė praeivių nuotaiką.

Ratuoti Kalėdų seneliai prieš pusiaudienį rinkosi Raudondvario plente, vėliau pajudėjo link Rotušės aikštės. Sukėlę didžiulį šurmulį aikštėje motociklistai įsiamžino prie auksinės Kalėdų eglės, vėliau pajudėjo kitomis miesto gatvėmis.

„Smagu tokia eisena, vaikai apsidžiaugia pamatę. O dar ant keturračių – dviguba pramoga“, – sakė eiseną stebėjusi kauniečių šeima.

Dauguma keturračių buvo papuošti kalėdinėmis girliandomis, blizgučiais, net šviečiančiomis lemputėmis. Iš Rotušės aikštės linksmieji persirengėliai pajudėjo link Vytauto Didžiojo karo muziejaus, po to važiavo P. Baršausko gatve, pasiekė prekybos centrą „Savas“, Savanorių prospektą bei Varnių gatvę grįžo atgal į Raudondvario plentą.

Ši motorizuota eisena Kaune jau yra tapusi tradicine ir organizuojama nuo 2013-ųjų metų. Kaip skelbiama renginio nuorodoje, daugiausiai į ją susirenka Kalėdų seneliais persirengę keturračių ir motociklų mėgėjai bei profesionalai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA