Jonavoje duris atveria naujas baseinas | Kas vyksta Kaune

Jonavoje duris atveria naujas baseinas

Jonavos savivaldybės / thestandup.lt nuotr.

Jonavoje pirmadienį, gruodžio 19 d., duris atvers naujasis miesto baseinas. Moderniame vandens pramogų ir pirčių komplekse jonaviečių lauks pagrindinis keturių takelių, 25 m ilgio plaukimo baseinas, atskiras baseinas kūdikiams, vandens pramogų ir pirčių zona, sūkurinės vonios.

„Šis baseinas iš tiesų yra didelis mūsų rajono savivaldybės laimėjimas, dar viena Jonavos pergalė! Nepaisant sudėtingo bendradarbiavimo su projektuotojais, tačiau dėka patikimo rangovo ir didelių rajono administracijos pastangų, baseinas pastatytas per rekordiškai trumpą laiką ir yra labai jaukus bei šiuolaikiškas. Tikiu, kad jis bus lankomas jonaviečių ir miesto svečių, sulauks palankių vertinimų ir trauks čia sugrįžti ne vieną kartą“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

4420 kv. m. kompleksą per dvejus metus pastatė įmonių grupė „Statybos ritmas“.

Baseino statybų sutarties vertė darbų pradžioje siekė beveik 8,5 mln. eurų, tačiau vėliau dėl kainų pokyčių rinkoje šiek tiek padidėjo. Baseino statybas finansavo Jonavos rajono savivaldybė.

Savivaldybės taryba jau patvirtino Jonavos baseino mokamų paslaugų įkainius – nustatyta, kad Jonavos gyventojams apsilankymas plaukimo baseine ir SPA erdvėse kainuos pigiau, nei miesto svečiams.

Dvi valandos plaukimo baseine darbo dienomis suaugusiam jonaviečiui kainuos 5,60 Eur, ne Jonavos rajono gyventojui – 8,00 Eur.

Brangiau už apsilankymą baseine ir SPA erdvėse reikės mokėti po 17 val. ir savaitgaliais. Didžiausia kaina, nustatyta suaugusiam Jonavos rajono gyventojui siekia 11,20 Eur – tiek kainuos 3 val. apsilankymas plaukimo baseine ir SPA erdvėse vakarais ir savaitgaliais.

Jonavos baseine vienu metu galės lankytis iki šimto žmonių.Atidarymo dieną baseinas dirbs nuo 15.00 iki 21.00 val.

Kitomis darbo dienomis baseinas dirbs: pirmadieniais – 13.00-21.00 val., antradieniais – ketvirtadieniais 8.00-21.00 val., penktadieniais 8.00-22.00 val., šeštadieniais 10.00-22.00 val., sekmadieniais 10.00-21.00 val. Baseinas nedirbs šv. Kūčių, pirmąją Kalėdų ir pirmąją Naujųjų metų dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA