Raudondvario plente įsiplieskęs gaisras pasiglemžė žaidimų aikštelių įrangą ir automobilį | Kas vyksta Kaune

Raudondvario plente įsiplieskęs gaisras pasiglemžė žaidimų aikštelių įrangą ir automobilį papildyta

Asociatyvi/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Raudondvario plente esančiame angare kilo gaisras. Ugnis pridarė nuostolių, apie nukentėjusius asmenis nepranešama.

„Raudondvario pl., prie policijos komisariato, 3 gaisrinės automobiliai, pareigūnų ekipažas. Matosi dūmai, jaučiasi smalkių kvapas, kur gaisras neaišku, kažkur nuo gamyklines teritorijos”, – ketvirtadienio vakarą naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” pranešė skaitytojas.

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, ketvirtadienį apie 22.23 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno mieste, Raudondvario pl., dega angaras.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno pareigūnams.

Policijos departamento duomenimis, nelaimės metu angare sudegė žaidimų aikštelių įranga, medinės paletės ir 2004 metais pagamintas automobilis „Citroen”.

Įtariama gaisro priežastis-techninis gedimas. Nuostolis nustatinėjamas. Aplinkybės tikslinamos.

Papildyta 08.32 val.

Patikslintais Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, nelaimės metu taip pat sudegė dujinis krautuvas, lengvasis sunkvežimis, valtis, įmonės veikloje naudojami kiti įrankiai bei medžiagos, apie 200 l klijų.

Deformavosi dalis metalinės angaro konstrukcijos, buvo nuardyta viena skardos juosta per visą pastato ilgį.

Išsaugoti už 1,5 m esantys dar du angarai. Priešgaisrinė signalizacija buvo ir suveikė. Apie kilusį gaisrą informuoti Kauno savivaldybės Civilinės saugos skyrius ir Aplinkos apsaugos departamentas.

Vanduo gaisrui gesinti dėl užšalusių ar sugedusių hidrantų buvo vežiojamas autocisternomis.

Informuota UAB „Kauno švara” dėl papildomo gatvės, esančios šalia įvykio vietos, barstymo, kadangi vanduo, skirtas gaisrui gesinti, suformavo ledą. Įvykio vietoje eismo ir teritorijos saugumą užtikrino policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA