Prie pigių degalų akcijos prisidėjo dar vienas degalinių tinklas | Kas vyksta Kaune

Prie pigių degalų akcijos prisidėjo dar vienas degalinių tinklas

Lrytas.lt, Kas vyksta Kaune inf. 2022/12/15 15:28
Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienį degalinių tinklas „Circle K Lietuva“ paskelbė, jog kelioms valandoms sumažins degalų kainas 20 centų, jų pavyzdžiu pasekė ir degalinių tinklas „Viada“. Šiandien nuo 14 iki 17 val. 20 ct mažina degalų kainas. Akcija galioja visoms degalų rūšims. Lojalumo programos dalyviams papildomos nuolaidos taip pat bus taikomos.

„Kolegų kvietimą jungtis prie padėkos akcijos klientams vertiname labai gerai. Šiuo sudėtingu metu turime ne konkuruoti, o susitelkti ir suvienyti jėgas, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie iniciatyvų, kurios lengvina gyventojams pasiruošimą šventėms. Mūsų įmonės tikslas – būti bendruomenių dalimi, todėl turėdami plačiausią degalinių tinklą Lietuvoje patrauklias degalų kainas galime pasiūlyti ne tik didžiųjų, bet ir mažesnių miestų bei miestelių gyventojams“, – sako bendrovės „Viada“ mažmeninės prekybos vadovas Vytautas Bacevičius.

Tik šiandien kelias valandas galiosianti akcija degalams jau po 17 val. baigsis, o degalų kainos grįš į pirminį, iki akcijos buvusį, lygį.

„Viada“ – 129 degalines Lietuvoje bei 100 degalinių Latvijoje jungiantis degalinių tinklas, vykdantis ne tik mažmeninę, bet ir didmeninę prekybą degalais. „Viada LT“ yra Lietuvos akcininkų valdoma bendrovė. Bendrovė patenka į 500 didžiausių ir pajėgiausių Vidurio ir Rytų Europos įmonių sąrašą (278 vieta), kurį sudaro verslo rizikos valdymo bendrovė „Coface“. Praėjusiais metais „Viada LT“ gavo 688 mln. eurų pajamų. Palyginti su 2020 metais – 36,6 proc. daugiau (503 mln. eurų). 2021 metais bendrovėje dirbo vidutiniškai 1027 darbuotojai.

„Circle K Lietuva“ įprastas degalų kainas sumažins 14-17 val., jos galios visoms be išimties degalų rūšims. Tinklas praneša, kad 17.05 val. kainos bus grąžintos į prieš akciją buvusį lygį – iki 14 val. Tai – didžiausia kada nors paskelbta nuolaida „Circle K Lietuva“ degalinėse, o jos tikslas – padėkoti klientams, rašoma „Circle K“ pranešime žiniasklaidai.

Tik prasidėjus akcijai, prie visų mieste esančių degalinių nusidriekė keliasdešimt automobilių eilės. Kaip pasakojo degalinėje apsilankę skaitytojai, viskas vyko labai organizuotai, degalinės darbuotojai reguliavo eismą lauke, nurodė automobilius patraukti tik užsipylus degalų, kad prie kolonėlės galėtų privažiuoti kitas automobilis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA