Kaune susibūrė daug mados mylėtojų: demonstravo karščiausią šių metų tendenciją ir apnuogintą krūtinę | Kas vyksta Kaune

Kaune susibūrė daug mados mylėtojų: demonstravo karščiausią šių metų tendenciją ir apnuogintą krūtinę

delfi.lt / Joana Balčiuvienė 2022/12/11 09:59
„Mados injekcija“ Kauno centriniame pašte / DELFI nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno centriniame pašte įvykęs „Mados injekcijos“ finalas pritraukė daug mados mylėtojų. Jie puošėsi taip, tarsi patys būtų ką tik nužengę nuo podiumo ir demonstravo ne tik nepriekaištingą mados išmanymą, bet ir vieną karščiausių šių metų tendencijų.

Tai – kailis. Šiemet ir artėjančiais 2023-iaisiais itin populiarūs dirbtinio kailio kailiniai, paltai, puošti kailinėmis lapėmis ir kitos kailio detalės. To svečiai nepraleido ir demonstravo įvairiausių spalvų bei kirpimų kailinius.

Kai kurios viešnios rinkosi itin ryškias spalvas, kitos – tik kailines apykakles, buvo ir ne vienas kailiniais dėvintis vyriškis.

Viena viešnia pasirinko itin drąsų, bet nepaprastai mados pasaulyje vertinamą suknelės modelį. Suknelė buvo megzta ar nerta iš tinklo, o per ją matėsi apnuoginta krūtinė. Jos suknelė itin priminė kūrėjų „ES.TAR“ darbą, o panašaus modelio rūbais puošiasi ir Holivudo žvaigždės.

„Mados injekciją“ aplankė ir žinomas Kauno plaukų stilistas Karolis Murauskas, ir netgi viena garsiausių Lietuvos dizainerių – Agnė Kuzmickaitė.

Visas svečių bei komisijos narių nuotraukas galite išvysti galerijoje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA