Dėl „TikTok“ sekėjų greitį viršijusį mergina turės atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu | Kas vyksta Kaune

Dėl „TikTok“ sekėjų greitį viršijusį mergina turės atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai ne tik nuolat patruliuoja keliuose, mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais fiksuoja greitį viršijančius KET pažeidėjus, bet ir aktyviai seka ir interneto erdvę. Šį kartą užfiksuotas „unikalus“ greičio viršijimo atvejis.

Kaip nurodoma policijos komisariato pranešime, atsakingas pilietis socialiniame tinkle „TikTok“ pamatė vaizdo įrašus, kuriame užfiksuota, kaip jaunos merginos vairuojamas automobilis skrieja Marijampolės apskrities keliuose. Apie tai jis pranešė policijos pareigūnams, pasinaudojęs Epolicija.lt sistema ir užpildęs el. pareiškimą.

Policijos pareigūnai, nedelsiant reaguodami į pranešimą, lakstūnę greitai identifikavo ir jai surašė 2 administracinio nusižengimo protokolus. Magistraliniame kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, kur neseniai teises išsilaikiusiai vairuotojai leistinas važiavimo greitis yra 100 km/val., merginos vairuojamas automobilis važiavo 166 km/val. greičiu.

Kitas greičio viršijimo atvejis užfiksuotas kelyje Alytus–Simnas–Kalvarija, kur leistinas važiavimo greitis – 70 km/val., merginos vairuojamas automobilis važiavo 149 km/val. greičiu. Už šiuos pažeidimus automobilio vairuotojai surašyti administracinio nusižengimo protokolai.

Taigi, vietoj socialinio tinklo „TikTok“ sekėjų patiktukų vairuotoja už padarytus KET pažeidimus sulaukė 225 eurų baudos ir 12 mėn. laikotarpiui neteko teisės vairuoti.

Policijos pareigūnai ragina vairuotojus būti sąmoningais ir atsakingais – keliuose neviršyti leistino greičio ir atminti, kad pasekmės gali būti kur kas blogesnės nei bauda ar teisės vairuoti netekimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA