Žinomo elektroninės muzikos dueto kauniečiai „Žalgirio“ arenoje neišvys | Kas vyksta Kaune

Žinomo elektroninės muzikos dueto kauniečiai „Žalgirio“ arenoje neišvys

Asociatyvi / „Klangkarussell“ „Facebook“ puslapio, „Roxy Prague“ nuotr.

Šeštadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje rengiamas didelis vakarėlis vyks be vieno pagrindinių renginio vardų. Į Kauną dėl ligos neatvažiuos žymus elektronikos duetas „Klangkarussell“.

„Galbūt pasidalinsite informacija ir padėsite žmonėms, kurie lengvai tariant jaučiasi apgauti. Vakar vakare iš organizatorių gautas pranešimas, kad šiandien „Žalgirio“ arenoje turėjusiame vykti „Klangkarussell“ ir „Elderbrook“ koncerte nepasirodys „Klangkarussell“, bet renginys neatšaukiamas.

Manau, nepatenkintų žmonių yra daugiau, norėtųsi, kad organizatoriai būtų atidesni teikdami paslaugas savo klientams ir atsižvelgtų į galimus nenumatytus atvejus“, – „Kas vyksta Kaune“ šeštadienį rašė nusivylusi „Klangkarussell“ gerbėja.

„Facebook“ sukurtame renginyje penktadienio pavakarę organizatoriai informavo, kad „Klangkarussell“ nariai į Kauną negalės atvykti dėl sveikatos problemų – grupės nariai gavo teigiamus COVID-19 ligos atsakymus, tačiau planuotas koncertas vis vien įvyks.

„Labai kviečiame nepraleisti šio koncerto – jam ilgą laiką daug ruošėsi visa organizatorių komanda, taip pat į Lietuvą jau yra atskridusi ir pagrindinės vakaro žvaigždės „Elderbrook“ komanda. Pasirodymo metu jūsų laukia pagrindinė koncerto žvaigždė „Elderbrook“, taip pat jį apšildantys atlikėjai – Jovani ir Sundu“, – nurodė organizatoriai.

Įraše pažymima, kad neatvykus į koncertą, bilietų turėtojams bus grąžinta visa pinigų suma, o nusprendus jame dalyvauti, vėliau pinigai grąžinami nebus. Dėl bilietų grąžinimo kviečiama susisiekti el. paštu info@zalgirioarena.lt. Organizatoriai atsiprašė už nepatogumus ir vylėsi, kad žmonės atvyks į vakarėlį.

Savo „Facebook“ puslapyje atsiprašymu pasidalijo ir „Klangkarussell“: „Lietuva! Labai apgailestaujame, bet dėl ligos abu negalėsime prisijungti „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame „Elderbrook“, Sundu ir Jovani koncerte. Tikimės suplanuoti kitą datą ir greit sugrįžti! Adrian ir Tobi.“

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja sakė, kad į pasirodymą eitų, jeigu organizatoriai grąžintų dalį pinigų, o dabar situacija vartotojo atžvilgiu esą nesąžininga, „įsijungia principo reikalas ir galiausiai nebenori eiti“. Kaunietės spėjimu, į koncertą dėl „Klangkarussell“ atšaukimo susirinks mažiau žmonių.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA