Simboliška ir stebuklinga: antrus metus iš eilės prieš pat Kalėdas Kauno rajone gimė trynukės | Kas vyksta Kaune

Simboliška ir stebuklinga: antrus metus iš eilės prieš pat Kalėdas Kauno rajone gimė trynukės

Kauno rajone gimė trynukės / KRS nuotr.

Simboliška ir stebuklinga, kad antri metai iš eilės prieš pat Kalėdas Kauno rajone gimsta trynukės. Šįkart trigubas džiaugsmas aplankė Aistės ir Vitalijaus Savickų šeimą, gyvenančią Alšėnų seniūnijoje, Bijūnų kaime. Jiems lapkričio 7 d. gimė trys mergaitės: Sofija, Klėja ir Austėja.

Gausią šeimyną šiandien pasveikino Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, Alšėnų seniūnė Indrė Dambauskienė bei Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

„Sveikiname ir džiaugiamės kartu su jumis. Lai mažylės auga sveikos ir mylimos. Linkiu, kad jūsų šeima Kauno rajone stipriai įleistų šaknis“, – sveikino meras. Daugiavaikei šeimai buvo įteikti 3 kūdikio kraiteliai ir dovanų čekis.

Nors mažylės gimė ir anksčiau, tačiau jos stiprios, žvalios ir džiugina savo tėvelius. Trynukėms šiuo metu jau trys savaitės.

„Sofija nors pati vyriausia sesė, tačiau gimė mažiausia – nesvėrė nė 2 kilogramų. Bet mergaitė nesiskundžia apetitu ir jau svoriu pasiekė savo seses“, – besididžiuodamas pirmaisiais dukros pasiekimais pasakojo jaunas tėtis Vitalijus.

Trynukių mama Aistė užsiminė, kad sesės jau dabar skirtingos. „Jeigu viena pradeda verkti, tai kita šypsosi, o trečioji stebi“, – teigė ji.

Tėveliai džiaugiasi, kad mergytės kol kas labai ramios, gerai miega, be to, atskleidė, kad joms labai nepatinka, kai jas perrengia, užtat pirmosios maudynės jas labai sudomino.

Tėveliai atskleidė, kad dvi iš trijų mergaičių yra identiškos dvynės. Taip sutapo, kad ir jų vardai panašiai skamba: Klėja ir Austėja. Nors kai dukroms rinko vardus, tėveliai apie tokius dalykus nė nesusimąstė. Du vardus mergaitėms sugalvojo žmona, o trečią – vyras.

Vitalijus pasakojo, kad jauna šeima labai laukė pirmagimio, todėl kai sužinojo, kad žmona laukiasi, labai apsidžiaugė. „Po pirmo apsilankymo pas gydytoją žmona nieko nesakė, kol neatsisėdo į automobilį. Tuomet sužinojau, kad turėsime dvynukus. Bet ši istorija tuo nesibaigė, nes po to dar vieno apsilankymo pas gydytojus, išgirdome, kad laukiamės trijų kūdikių. Buvo lengvas šokas“, – prisiminimais dalinosi vyras.

Šeima turi ir trigubą džiaugsmą, ir trigubus rūpesčius, tačiau jie puikiai tvarkosi, tėveliams padeda močiutė, kuri gyvena netoli, Garliavoje.

„Aš užaugau Garliavoje, mano tėvai ten ir gyvena, o vyras kilęs Trakų, bet savo namų ieškojome Kauno rajone, mums čia labai patinka“, – pasakojo A. Savickė.

Vyras jai antrino ir papildė: „Į naujus namus atsikraustėme neseniai, bet greitu laiku jie mums per maži“, – su šypsena veide sakė Vitalijus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA