Skaitytojas Kauno rajone užfiksavo mirtino eismo įvykio vietą | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas Kauno rajone užfiksavo mirtino eismo įvykio vietą „Škoda“ vairuotojas galėjo užmigti prie vairo

Ties Gailiušių kaimu pirmadienio rytą autoavarijai nusinešus žmogaus gyvybę, popiet „Kas vyksta Kaune“ pasiekė vaizdo įrašas iš nelaimės vietos. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) pateikė daugiau informacijos apie eismo įvykį – pareigūnų žiniomis, lengvojo automobilio vairuotojas užmigo prie vairo.

Apie 14 val. naujienų portalą pasiekusiame vaizdo įraše matyti visiškai sumaitotas techninės pagalbos automobilis, įsirėžęs į vilkiko priekabą, abi transporto priemonės nulėkusios nuo kelio. Ant kito automobilio užkelta smarkiai apdaužyta „Škoda“.

Policijos departamento duomenimis, avarija įvyko lapkričio 28 d., apie 8.40 val., Kauno rajone esančiame magistraliniame kelyje A8. Ties Gailiušių kaimu susidūrė sunkvežimis „Scania“, automobilis „Škoda“ ir evakuatorius „Mercedes-Benz“.

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad nelaimės metu žuvo vienas žmogus, trys asmenys sužaloti, jų būklė šiuo metu sunki.

Pirminiais policijos duomenimis, 22-ejų metų amžiaus „Škoda“ vairuotojas užmigo prie vairo ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kur susidūrė su 46-erių vyro vairuotu vilkiku „Scania“. Šis po smūgio rėžėsi į techninės pagalbos vežtuvą, kurį vairavo 62-ejų vyras.

Jis smarkaus susidūrimo metu ir žuvo. R. Zarauskienė patikslino, kad žuvusysis – lietuvis. Į gydymo įstaigą pristatytas „Škoda“ vairuotojas, 41-erių lengvojo automobilio keleivis ir vilkiko vairuotojas, visi – užsienio piliečiai. Nukentėjusiųjų sužalojimai sunkūs.

Pagal pirminę informaciją, vairuotojai buvo blaivūs.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos įspėja, kad pirmadienį bus debesuota, daug kur krituliai, daugiausia sniegas. Vietomis formuojasi plikledis, oro temperatūra siekia nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA