Pirmą kartą Kaune vyksiantis „Drift Reunion“ užbaigs šonaslydžio sezoną | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą Kaune vyksiantis „Drift Reunion“ užbaigs šonaslydžio sezoną

/ Organizatorių nuotr.

Pirmą kartą Baltijos šalių regione vyks „driftingo“ kultūros paroda ir konferencija „Drift Reunion“. Gruodžio 3 dieną Kaune, „Expo Academia“ parodų centre vyksiantį renginį organizatoriai vadina 2022-ųjų metų „Drifto“ klasės susitikimu, kuriame vyks ne tik paroda, konferencija, bet ir metiniai čempionato apdovanojimai.

Organizatoriai skelbia, kad renginys po vienu stogu suburs „drifto“ pasaulio įžymybes, įdomiausius projektus, organizatorius „blogerius“, teisėjus, inžinierius, fotografus, ir žinoma – fanus.

„Laukiame 50-ies įdomiausių ir įspūdingiausių PRO, „SemiPRO“ bei „Street“ klasių lenktyninių automobilių, kuriems dienos pabaigoje bus teikiami apdovanojimai. Rinksime įdomiausią projektą, geriausią stendą, žiūrovai rinks savo favoritą“, – sakė organizatoriai.

Žiūrovai galės išgirsti ir šonąslydžio žvaigždžių diskusiją apie sportą su organizatoriais, teisėjais, į pokalbį galės įsitraukti ir patys fanai. Diskusiją moderuos Mantas Kuzmarskis ir Linas Ramoška, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„2022 Drifto klasės susitikimas“ renginio metu taip pat vyks praėjusio Lietuvos „drifto“ sezono, bei jau tradicija tapusių papildomų nominacijų apdovanojimai.

Fotografijų parodoje eksponuojami darbus bus galima nusipirkti. „Driftingo“ bendruomenės fotografai atidavė organizatoriams geriausius savo kadrus tam, kad būtų surinkta pinigų nukentėjusiems nuo karo Ukrainoje. Visi už parduotas nuotraukas gauti pinigai bus perduoti paramos organizacijoms.

Žiūrovų ir dalyvių lauks įvairios aktyvacijos, žaidimai, poilsio zona, maistas ir gėrimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA