Kokių nuolaidų tikėtis „Juodąjį penktadienį 2022“ MODIVO.lt? | Kas vyksta Kaune

Kokių nuolaidų tikėtis „Juodąjį penktadienį 2022“ MODIVO.lt?

Organizatorių nuotr.

Vienas laukiamiausių metų išpardavimų „Juodasis penktadienis“ vėl atkeliauja į MODIVO.lt internetinę parduotuvę. Lapkričio 26 dieną MODIVO.lt galėsite įsigyti drabužių, aksesuarų ir avalynės, skirtų moterims, vyrams ir vaikams už patraukliausią kainą metuose – atrinktoms prekėms bus taikoma net iki 60 proc. nuolaida!

Suplanuokite savo apsipirkimą ir pagaliau įsigykite išsvajotus pirkinius, nupirkite kalėdines dovanas artimiesiems, nustebinkite vaikus naujais drabužėliais mokyklai ar papuoškite save nauju dalykiniu kostiumėliu. Visa tai ir daugiau – tik „Juodąjį penktadienį“ MODIVO.lt!

Kokioms prekėms taikomos nuolaidos?

MODIVO.lt internetinėje parduotuvėje jūsų laukia išskirtiniai pasiūlymai daugeliui prekių. Žinoma, tokio išpardavimo metu verta investuoti į daiktus, kurių kaina ne išpardavimo metu tikrai paplonina kišenę: šiltą, žiemos šalčiams skirtą paltą ar firminę rankinę iš natūralios odos. MODIVO išpardavime taip pat rasite kokybiškos avalynės, tad pasiruoškite artėjančiai žiemai ir įsigykite šiltus ilgaaulius ar kasdienai skirtus verstos odos batus su kailiu viduje.

Visą moteriškos avalynės asortimentą atrasite paspaudę nuorodą: https://modivo.lt/c/moterims/avalyne. Puiki proga įsigyti ir prabangių aksesuarų, pavyzdžiui, laikrodį ar stilingus papuošalus. „Juodojo penktadienio“ nuolaidos galios visoms kategorijoms, todėl galėsite pasirūpinti visais šeimos nariais. Daugiau informacijos apie „Juodąjį penktadienį“ MODIVO rasite: https://modivo.lt/b/blackfriday.

„Juodasis penktadienis“ / Organizatorių nuotr.

Kaip pasiruošti „Juodajam penktadieniui“ MODIVO.lt?

Jei nenorite pražiopsoti geriausių prekių ir dydžių, šiam išpardavimui pasiruoškite iš anksto. Peržvelkite spintą, atsisakykite senų, nudėvėtų daiktų ir taip padarykite vietos naujiems drabužiams. Pasitarkite su šeima, įsigykite ne tik pačius reikalingiausius daiktus, bet ir tą drabužį ar aksesuarą, apie kurį seniai svajojote – juk „Juodasis penktadienis“ yra didžiausias išpardavimas metuose!

Taip pat pasidomėkite mados tendencijomis, perskaitykite naudingų straipsnių, kurie padės išsirinkti drabužius ne tik kasdienai, bet ir šventėms ar darbui. Puikių patarimų apie dalykinę aprangą rasite šiame straipsnyje: „Moteriški marškiniai: su kuo derinti ir biure atrodyti nepriekaištingai“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA