Brangstant degalams, apsukrūs kauniečiai sugalvojo, kaip neišleisti nė cento | Kas vyksta Kaune

Brangstant degalams, apsukrūs kauniečiai sugalvojo, kaip neišleisti nė cento

Degalų vagystė / Kauno apskr. VPK ir R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai sulaikė galimai į svetimą kurą pasikėsinusius kauniečius.

Lapkričio 10 d. apie 02.00 val. gautas pranešimas, jog Kaune, V. Krėvės pr., įtartini asmenys sukiojasi aplink automobilius. Atvykę pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Renault Espace“, kuriuo važiavo vairuotojas (g. 1985 m.) ir keleivis (g. 1979 m.).

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, atlikus dalinę automobilio apžiūrą, pareigūnai transporto priemonės bagažinėje rado paslėptą siurblį, sujungtą su žarna, kurios vienas galas buvo įvestas į kuro bako užpylimo angą.

Maža to, priekinėse vairuotojo duryse rastas draudžiamas daiktas – išskleidžiama teleskopinė lazda. Įvykio vietoje rasti penki automobiliai su išlaužtais ir atidarytais kuro bako dangteliais. Sulaikyti vyrai yra žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės, pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu pradėjo ikiteisminius tyrimus pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., 22 str. ir 258 str. 2 d. Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA