Nuotaikinga iniciatyva mieste – kviečia įsiamžinti su baltuoju meškinu Matu | Kas vyksta Kaune

Nuotaikinga iniciatyva mieste – kviečia įsiamžinti su baltuoju meškinu Matu

/ Organizatorių nuotr.

Kaune prasideda tiek mažuosius, tiek suaugusius nusišypsoti priversianti iniciatyva. „Mato baldai plius“ parduotuvių komanda kviečia įsiamžinti su baltąjį meškiną Matą įkūnijančiu bei po visą miestą keliaujančių personažu, dalintis užfiksuotomis akimirkomis socialiniuose tinkluose ir tokiu būdu dalyvauti specialiai šaltajam metų periodui skirtame konkurse.

Kviečia susikurti jaukumą namuose

„Rudenį pasitikome su šūkiu: „Pasiruošk žiemos miegui jau dabar!“. Normalu, jog sugrįžus šaltajam metų periodui norisi daugiau laiko praleisti namuose, jaukiai susisukus į pledą žiūrėti filmus, gerti karštą kakavą ar arbatą, daugiau laiko skirti miegui. Dėl šios priežasties norime paskatinti žmones pasirūpinti namų jaukumu žiemai jau dabar, dalyvauti mūsų konkurse bei pasinaudoti specialiais rudens pasiūlymais „Mato baldai plius“ parduotuvėse“, – sako „Mato baldai plius“ marketingo skyriaus vadovė Kristina Anikevičiūtė.

Nuo lapkričio 12 iki 20 dienos Kaune vyksta išskirtinis baldų parduotuvių tinklo „Mato baldai plius“ inicijuojamas konkursas, kviečiantis kurti jaukumą namuose. Kauniečiai kviečiami surasti mieste vaikštantį, „Mato baldai plius“ marškinėliais apsirengusį baltosios meškos personažą, nusifotografuoti su juo, nuotrauką kelti į „Facebook“ arba „Instagram“ socialinį tinklą ir žymėti „#MatoBaldaiPlius“. Lapkričio 25 dieną bus išrinkti ir paskelbti penki laimingieji, laimėję po 10 didelių (43 cm) picų bei 10 gaiviųjų gėrimų iš picerijos „Čilas“.

„Meškinas – tikras keliauninkas. Lapkričio 12 dieną jis keliauja ir po prekybos ir laisvalaikio centrą „Akropolis“, lapkričio 13 dieną – po Laisvės alėją, lapkričio 19 dieną po prekybos ir pramogų centrą „Mega“, o lapkričio 20 dieną – po Pramonės prospektą. Kviečiame su juo įsiamžinti, o net penki burtų keliu atrinkti dalyviai laimės puikius konkurso prizus jaukesniems žiemos vakarams“, – sako „Mato baldai plius“ atstovė.

Mato baldai / Organizatorių nuotr.

Laukia ir specialus pasiūlymas parduotuvėje

Visą lapkritį namų jaukumu pasirūpinti norinčių gyventojų laukia ir specialus pasiūlymas „Mato baldai plius“ internetinėje bei fizinėje parduotuvėse.

„Kviesdami pasiruošti žiemos miegui, primename apie ypatingą lapkričio pasiūlymą. Perkant pažymėtą 160×200 cm lovą kartu su čiužiniu, dovanojame pleduką ir du pagalvių užvalkalus“, – sako K. Anikevičiūtė.

Daugiau informacijos apie pasiūlymą galima rasti čia.

„Mato baldai plius“ – tai jau daugiau nei 23 metus šalyje sėkmingai veikiantis baldų parduotuvių tinklas, siūlantis klientų jau pamėgtus ir vertę įrodžiusius baldus visiems namų bei biuro kambariams. Klientai pažymi, jog baldų parduotuvių tinklas išsiskiria gausiu kokybiškų bei praktiškų baldų asortimentu už prieinamą kainą.

Kaune fizinę „Mato baldai plius“ parduotuvę pirkėjai gali rasti adresu Pramonės pr. 23, o apsipirkti internete adresu: www.matobaldaiplius.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA