Avarija Eigulių žiedinėje sankryžoje sustabdė troleibusų eismą | Kas vyksta Kaune

Avarija Eigulių žiedinėje sankryžoje sustabdė troleibusų eismą

Kauniečių rytas prasidėjo su nemaža spūstimi Šiaurės prospekte esančioje žiedinėje sankryžoje, kurioje įvyko eismo įvykis, o dėl jo sustojo ir troleibusų eismas. Pravažiuoti buvo įmanoma, bet sudėtinga.

„Šiaurės pr. žiedas, trys nutrūkę troleibusai ir dar avarija“, – apie rytinę sumaištį pranešė skaitytojas Vaidas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnų, šis informavo, jog 7.53 val. gautas pranešimas, kad susidūrė du lengvieji automobiliai – „BMW“ ir „Audi“. Tai techninis įvykis, kurio metu žmonės nenukentėjo, abu vairuotojai blaivūs, tačiau nesutarė dėl kaltės, todėl padėti į įvykio vietą vyko pareigūnai.

Troleibusų dispečerinės darbuotoja informavo, jog dėl įvykusios avarijos žiedinėje sankryžoje sustojo troleibusų eismas, nes šie negalėjo pravažiuoti, todėl pakoreguotas jų maršrutas, jog eismo įvykio vietą jie apvažiuotų pro kitur, tačiau, anot jos, eismas šiuo metu šioje miesto dalyje jau yra atnaujintas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA