J. Arlauskaitė-Jazzu su mylimuoju jau sūpuoja pirmagimį | Kas vyksta Kaune

J. Arlauskaitė-Jazzu su mylimuoju jau sūpuoja pirmagimį

delfi.lt 2022/11/10 10:58
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas / Delfi, organizatorių nuotr.

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu šią dieną įvardys kaip vieną nuostabiausių gyvenime. Juodu su Donatu Ivanausku susilaukė pirmagimio.

Delfi žiniomis vaikelis porai gimė lapkričio 10 dieną.

Delfi primena, kad liepos mėnesio pradžioje naujieną, jog Jazzu laukiasi pirmagimio, pranešė žurnalas „L’Officiel Lithuania“, kurio viršeliui atlikėją įamžino garsaus fotografas Lukas Gricius.

Interviu buvo teigiama, kad žinia apie į pasaulį ateinančią naują gyvybę Justę ir Donatą pasivijo kovo mėnesį Filipinuose.

Atlikėja buvo atvira: nėštumo jos planuose dar nebuvo, todėl užgriuvusi nežinomybė kiek išgąsdino. Tačiau viso nėštumo metu ji švytėjo iš laimės.

„Žinau, kad ir kas mums su Diudyte nutiktų, šis kūdikis bus tikros ir nuoširdžios meilės vaisius“, – sakė Jazzu pridurdama, kad „Mėnulio šviesoje“ – pirmoji daina, kurią atlikėja skyrė gimsiančiam sūnui.

Apie savo mylimąjį Donatą Justė visuomet kalba iš meilės spindinčiomis akimis. „Nepatogūs klausimai“ laidos metu Jazzu ne kartą pakartojo, kad jiedu jaučiasi puikiai būdami vienas šalia kito.

„Jis labai plati asmenybė – protingas, gražus, todėl mes esame tolygūs partneriai. Jau eina šešti metai, kai esame kartu. <…>. Žinojau, kad esu verta meilės, bet kad tokios didelės – negalėjau pagalvoti“, – atsivėrė pašnekovė.

Sulaukusi klausimo apie vestuves Justė šyptelėjo ir patvirtino, kad su Donatu yra sugalvoję svajonių vestuvių planą. Jo įgyvendinti nepavyksta dėl vienintelės priežasties – laiko trūkumo.

„Kiekvienais metais artėjant vasarai sakom: na, gerai, gal šią vasarą jau reikia susituokti, aš taip noriu būti tavo žmona, aš taip noriu tave vadinti savo vyru. Tačiau tada kas nors atsitinka: vasarą kas antrą dieną koncertai, jam – varžybos, tada sugalvojam restoraną pasistatyt, tuomet – ir namą, paskui – sodyboj žemės nusipirkti. Užpuola buitis, kad tai gražiai būčiai laiko nebelieka. Aišku, mūsų pats buvimas kartu atperka daug dalykų, – sakė laidos viešnia. – Bet mes šnekamės, esame sugalvoję savo svajonių vestuves.

Kaip jos atrodo? Jos tiesiog labai daug kainuoja. Sakėm, kai mes tuoksimės, bus labai daug žmonių ir savaitę niekas neis į darbą, kurie bus mūsų vestuvėse. <…>. Noriu vestuvių, kurios būtų susijusios su mumis ir mūsų istorija. Žinau, kad mes tuoksimės bažnyčioje, norėčiau, kad priesaiką sakytų visi mūsų draugai, galbūt choru. Norėčiau, kad būtų daug gamtos, kad tai būtų labai tarzaniška, labai daug reivo, labai daug muzikos, labai daug meno.“

Ilgą laiką vaikų nenorėjusi turėti J. Arlauskaitė dabar itin laiminga ir šalia Donato jaučiasi puikiai.

„Labai džiaugiuosi ir džiaugiuosi mūsų buvimu kartu ir man jau mes dviese esam šeima. Kitas dalykas – aš esu 33-ejų metų moteris, kuri tik neseniai pradėjo suprasti, ką ji čia veikia ir apie ką ji iš viso yra. Galvojau, kad kūdikį reikėjo turėti kokių 27-erių, tai, ačiū Dievui, taip įvyko, jog atsirado mano gyvenime Donatas“, – anksčiau paklausta apie vaikus atviravo žinoma atlikėja.

„Tada buvo didelis karjeros vingis, kai gavau kontraktus, kuriuos norėjau, – prieš pat karantiną. Pagalvojau, kaip puiku, kad turiu tam laiko. O tada atėjo karantinas, dabar galvoju, gal per karantiną reikėjo tą vaiką „šauti“? Bet aš labai tikiu, kad kada bus, tada ir lemta. Suprantu, kad tai galima planuoti ir kad viskas yra mūsų rankose, bet aš labai pasitikiu visata, savo kūno signalais, intuicija. <…>. Tikrai nesvarstau, ką daryti, kad tik tai neįvyktų. Bus, tai bus, bet kol kas dar nėra tokio – „darom“ vaiką, nes jau dabar laikas“, – bene prieš metus pasakojo Jazzu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA