Kauno apylinkių gyventojams „Senukai“ siūlo greitesnio prekių pristatymo galimybę | Kas vyksta Kaune

Kauno apylinkių gyventojams „Senukai“ siūlo greitesnio prekių pristatymo galimybę

„Senukų“ kurjerių paslaugos / „Senukų“ nuotr.

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ Kauno miesto ir rajono gyventojams siūlo greitesnio prekių pristatymo galimybę. Nuo šiol užsakytas prekes galima gauti kitą dieną pasinaudojus „Senukų“ kurjerių paslaugomis. Prekės pristatomos 7 dienas per savaitę.

„Kesko Senukai Lithuania“ atstovai pastebi, kad keičiasi gyventojų įpročiai – vis dažniau klientai renkasi prekių pristatymo paslaugą, siekdami taupyti savo laiką. Atsižvelgusi į tai, nuo šiol įmonė siūlo užsakymus pristatyti dar greičiau – per vieną dieną net ir savaitgaliais.

Naująją paslaugą išbandyti gali tiek „Senukai.lt“ elektroninės parduotuvės klientai, tiek „Senukų“ fizinių parduotuvių pirkėjai. Fizinėse parduotuvėse ši paslauga itin aktuali klientams, perkantiems buitinę techniką, stambiagabarites statybines prekes. Elektroninėje parduotuvėje greito pristatymo galimybe naudojasi skubantys pirkėjai, kurie neturi galimybės atsiimti siuntų prekių atsiėmimo punktuose.

„Senukų“ kurjeriai teikia ir prekių užnešimo paslaugą, o iš anksto susitarus, jiems taip pat galima perduoti naudotą buitinę techniką utilizuoti. Darbuotojai yra aprūpinti specialia įranga, kurios pagalba gali ir sunkesnę buitinę techniką lengvai pristatyti klientams į jų pageidaujamą aukštą.

Pasak „Kesko Senukai Lithuania“ atstovų, rūpestis darbuotojais – pagrindinis įmonės prioritetas, todėl kuriant naująsias darbo vietas, visų pirma buvo galvojama apie juos, sudarytos patogios darbo sąlygos, suteikti šiuolaikiniai darbo įrankiai. Didelis kandidatų susidomėjimas šiuo darbu tik patvirtina, kad rinkai pasiūlytos aktualios ir reikalingos darbo vietos.

Įmonės autoparke – mikroautobusai, tačiau jau šiuo metu analizuojami pirkėjų poreikiai ir svarstoma apie parko plėtimą didesnių gabaritų transporto priemonėmis.

Šiuo metu bendrovės kurjeriai siuntas pristato Kauno mieste ir rajone, tačiau jau kitąmet planuojama greitesnio pristatymo galimybę pasiūlyti ir Vilniaus bei Klaipėdos klientams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA