Būsto ieškančių kauniečių akys krypsta į Raudondvarį – vilioja kaina, aplinka ir kokybė | Kas vyksta Kaune

Būsto ieškančių kauniečių akys krypsta į Raudondvarį – vilioja kaina, aplinka ir kokybė

„Raudondvario apartamentai“ / Organizatorių nuotr.

Gyvenamųjų būstų kokybė sparčiai gerėja ne tik mieste, bet ir Kauno rajone. Ramiose, greta miesto įsikūrusiose vietovėse būsto ieškančių pirkėjų džiaugsmui Raudondvaryje ėmė sparčiai augti naujas gyvenamųjų butų projektas – „Raudondvario apartamentai“. Dviejų daugiabučių namų kompleksas išsiskiria modernumu, kokybe bei aplinka ir jau dabar aktyviai traukia istorinį miestelį mėgstančių pirkėjų dėmesį. Dar tik startavus projekto statybos darbams, rezervuota per 50 proc. objekte siūlomų būstų.

„Raudondvario apartamentai“ – tai modernūs trijų aukštų, A++ energinės klasės daugiabučiai, ramioje ir istorija alsuojančioje Raudondvario aplinkoje. Kompleksą sudaro du namai, o jų projektai suplanuoti taip, jog ergonomiška architektūra leistų patogiai suplanuoti kiekvieno, net ir mažiausio buto erdves. Pirkėjai gali rinktis iš vieno, dviejų arba trijų kambarių butų, siekiančių nuo 39 iki 67 kv. metrų ploto.

Patogų butų išplanavimą papildo žaliosios lauko erdvės. Visiems pirmojo aukšto būstams priklauso aptvertas žemės sklypas, o antrojo ir trečiojo aukštų gyventojams – erdvūs balkonai.

Gyventojų patogumui, kiekvienam būstui suplanuota po dvi automobilių parkavimo vietas erdvioje kiemo teritorijoje. Didelė stovėjimo aikštelė jau tapo vienu iš namo privalumų, lyginant su panašaus tipo projektais mieste.

Vilioja kaina, aplinka ir kokybė

„Nors Raudondvaris yra labai mėgstama tiek kauniečių, tiek Kauno rajono gyventojų vieta, naujos statybos objektai šiame miestelyje nebuvo kuriami jau daugiau nei dešimtmetį. Dėl šios priežasties „Raudondvario apartamentai“ patraukė  daug pirkėjų dėmesio. Vos už kelių minučių pėsčiomis galima atrasti nuostabųjį, visais metų laikais išpuoselėtą dvaro parką, kitas miestelio žaliąsias erdves. Taip pat Raudondvarį labai vertina ir jaunos šeimos dėl ugdymo kokybės čia veikiančiose mokyklose bei darželiuose“, – sako „Raudondvario apartamentus“ vystančios įmonės vadovas Nerijus Murauskas.

Pirmieji „Raudondvario apartamentų“ pirkėjai tarp privalumų išskiria ir kruopščiai planuojamą lauko teritoriją. Aptvertame komplekso kieme gyventojai galės jaustis ne tik saugūs, bet ir mėgautis skoningai apželdintomis bendrosiomis zonomis. Greta įsikurs ir vaikų žaidimų erdvė bei lauko treniruokliai suaugusiems. Laisvalaikio zoną papildys ir pasivaikščiojimams skirti takeliai, suoleliai, želdiniai.

„Raudondvario apartamentų“ teritorija / Organizatorių nuotr.

Gyventojų patogumui visi butai turės autonominį šildymą, o ant namų stogo bus įrengti saulės kolektoriai. Tokiu būdu gyvenimas „Raudondvario apartamentuose“ bus ne tik kokybiškas bei komfortiškas, bet ir ekonomiškas.

„Pirmojo pardavimų etapo sėkmė iliustruoja, jog savo kaina bei už ją suteikiamomis vertėmis projektas. Išsiskiria ne tik Kauno rajono, bet ir Kauno nekilnojamojo turto rinkoje. Dalis butus jau įsigijusių pirkėjų būsto paieškas pradėjo mieste, bet pastebėję „Raudondvario apartamentus“, įvertinę aplinką, erdvumą bei infrastruktūrą ir reikšmingai patrauklesnę kainą, nusprendė įsikurti būtent čia“, – sako projektą už projekto pardavimus atsakingos bendrovės „Meiliūnas Real Estate“ vadovas Tadas Meiliūnas.

Butų kaina „Raudondvario apartamentai“ projekte prasideda vos nuo 72 500 Eur.

Ypatinga vieta

„Raudondvaris naujakuriams siūlo išskirtinę – istorinę, kultūrinę, turistinę – vietą. Tai viena gražiausių Kauno rajono vietų šiandien. Na, o mes labai laukiame naujųjų gyventojų ir džiaugiamės miestelio augimu. Nors „Raudondvario apartamentai“ yra šiuo metu vienintelis gyvenamųjų butų projektas Raudondvaryje, greta auga daugybė naujų individualių namų bei kotedžų, o taip plečiasi ir mūsų bendruomenė“, – sako Raudondvario seniūnė Daiva Bulotienė.

Naujieji „Raudondvario apartamentai“ įsikurs miestelio centre, tad visos parduotuvės, gydymo, ugdymo, grožio, maitinimo bei kitos įstaigos bus lengvai pasiekiamos pėsčiomis. Turtinga istorine praeitimi garsėjantis Raudondvario dvaro pastatų ansamblis leis nenutrūkstamai mėgautis kultūriniu Kauno rajono gyvenimu. Renginių dvaro teritorijoje netrūksta nei darbo, nei savaitgalio dienomis.

Papildomu traukos objektu taps ir Raudondvaryje ruošiamas rekonstruoti, tarptautinius standartus atitiksiantis futbolo stadionas, talpinsiantis net iki 1500 žiūrovų. Planuojama, jog stadionas tarnaus tiek vietos bendruomenei, tiek Lietuvos futbolo čempionato dalyviams.

„Raudondvario apartamentų“ teritorija / Organizatorių nuotr.

Visai greta tekančios Nemuno bei Nevėžio upės gyventojams atvers ir dar daugiau sporto bei aktyvaus laisvalaikio gamtoje galimybių. Sutvarkytos upių pakrantės – traukos vieta tiek Kauno, tiek Raudondvario gyventojams: pasivaikščiojimas, pasivažinėjimams dviračiu ar net čiuožimui lygumų slidėmis žiemos metu.

„Pirkėjus žavi ir puikiai išvystyta infrastruktūra bei susisiekimas su miestu. Iki Kauno – vos 12 kilometrų, o miesto centrą patogu pasiekti tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu“, – teigia „Raudondvario apartamentus“ vystančios įmonės vadovas N. Murauskas.

Jau artėjančią vasarą

Pirmąjį iš dviejų komplekso namų planuojama pabaigti jau artėjančių metų vasarą-rudenį, o antrąjį – iki metų pabaigos. Pirkėjai gali rinktis butus su daline arba pilna apdaila, o norintiems siūlomos ir parkavimo vietos bei sandėliukai.

Iš viso komplekse bus įkurta 30 butų – 15 kiekviename iš namų. Pusė jų pirmuoju pardavimų etapu jau rezervuota. Šiuo metu pradedamas antrasis etapas.

Projektą įgyvendina patikimas, rinkoje jau ne vienerius metus veikianti bendrovė „Genranga Group“. Tarp įgyvendintų bei įgyvendinamų statytojo projektų – dešimtys skirtingų gyvenamųjų bei komercinių objektų Kaune, Kauno rajone, pajūryje.

Būstų „Raudondvario apartamentuose“ pardavimu rūpinasi „Meiliūnas Real Estate“ brokeriai. Daugiau informacijos apie projektą galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA