Kauniečiai nerimauja: danguje pasirodė 6 kariniai sraigtasparniai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nerimauja: danguje pasirodė 6 kariniai sraigtasparniai

Kauniečių dėmesį patraukė stiprus garsas danguje, galiausiai pasirodė net šeši kariniai sraigtasparniai, kurie praskrido pro Kauną. Praskrendantis transportas matytas Eiguliuose, Kalniečiuose, Centre ir Šilainiuose. Lietuvos kariuomenė patikino, jog nerimauti nėra ko.

„Gal zinot kas vyksta, ką tik praskrido 6 sraigtasparniai Kalniečiuose?“, – klausė kaunietė Indrė.

„Esu prieš tai mačius vieną kitą, bet čia aukštis žemas, galvojau gal kažkas dingę ar kas nutikę, nes labai žemai čia skrido“, – pasakojo ji.

Susisiekus su Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento atstovu, šis patikino, jog nerimauti nėra ko ir šie sraigtasparniai tik atlikinėjo įvairias užduotis.

„Tai yra sąjungininkų sraigtasparniai ir jie atlieka įvairias logistines užduotis. Sraigtasparniai iš vienos vietos į kitą perdislokuojami, Kaune galima viena iš jų sustojimų vietų, kur jie pasipildo degalų. Visoje Lietuvoje šiuos sraigtasparnius bus galima pastebėti artimiausiomis dienomis“, – teigė Lietuvos kariuomenės atstovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA