Kaune plečiasi „Continental“: atidaro paslaugų centrą | Kas vyksta Kaune

Kaune plečiasi „Continental“: atidaro paslaugų centrą ketina pasamdyti apie 100 specialistų

Asociatyvi / Įmonės nuotr.

„Continental“ Lietuvoje plečia savo funkcijų spektrą ir atidaro paslaugų centrą. „Continental Tires Business Services“ vykdys duomenų analitikos, procesų valdymo ir administravimo funkcijas. Naujas centras per artimiausius kelis metus ketina pasamdyti apie 100 darbuotojų. Bus ieškoma duomenų analitikų, logistikos operacijų specialistų, procesų ir projektų vadovų. Šis centras aptarnaus „Continental“ verslo klientus Italijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitose Europos šalyse.

Naujam paslaugų centrui Lietuvoje įkūrimo etape vadovaus Daniel Reicheaur, rašoma „Continental“ pranešime žiniasklaidai. Jis įvardijo, jog pagrindinė priežastis renkantis Kauną naujam centrui steigti buvo jau esamo „Continental Automotive“ padalinio sėkmės istorija.

„Didelis privalumas renkantis Kauną buvo mūsų kolegų iš Automotive įkurtas padalinys Lietuvoje. Jie čia veikia jau 5 metus ir jiems puikiai sekasi. Kaunas atrodo kaip patraukli lokacija rasti mums reikiamų specialistų. Taip pat, visos „Continental“ sistemos jau veikia, mums tereikia atvykti į gamyklos ofisą ir iškart galime pradėti dirbti, tad sutaupome daug laiko.“

Daniel Reicheaur / Įmonės nuotr.

Naujasis paslaugų centras yra papildoma įmonės investicija, kuri nėra jau veikiančios „Continental“ gamyklos Kaune projekto rėmuose. Naujasis centras bus įsteigtas „Continental” gamykloje Kaune, ofisų patalpose.

„Continental Automotive Lithuania“ vadovas Shayan Ali džiaugiasi, kad įmonė gali būti geru sėkmės pavyzdžiu kolegoms kitose „Continental“ lokacijose: „Kadangi jau sėkmingai įsikūrėme ir veikiame Kaune, kolegoms naują paslaugų centrą įkurti kur kas lengviau – galime su jais pasidalinti jau sukaupta patirtimi bei infrastruktūra.“

Dar viena „Continental“ plėtra Kaune džiaugėsi ir VšĮ „Investuok Lietuvoje“ vadovas Elijus Čivilis: „Visuomet džiaugiamės galėdami švęsti „Continental“ plėtrą. Šį kartą tai išskirtinai svarbi proga – įmonė, Lietuvoje vykdžiusi jau 2 plėtros projektus gamybos sektoriuje, įžengia į dar vieną – verslo paslaugų industriją. Naujasis „Continental“ verslo paslaugų centras dar labiau sustiprins daugiau nei 90 verslo paslaugų centrų apimantį tinklą Lietuvoje ir išryškins Kauno aukštos kvalifikacijos talentų gabumus“, – sakė „Investuok Lietuvoje“ vadovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA