Siaubinga avarija iš kitos pusės: „Audi“ greitis buvo didžiulis | Kas vyksta Kaune

Siaubinga avarija iš kitos pusės: „Audi“ greitis buvo didžiulis vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos

Sekmadienio naktį Taikos prospekto ir J. Basanavičiaus alėjos sankryžoje įvykus avarijai, ant šaligatvio nusviestas „BMW“ liko be abiejų ratų ir visiškai sumaitotu dešiniu šonu. Paskui vieną eismo įvykio dalyvių važiavęs naujienų portalo skaitytojas daugiau papasakojo apie kraupų susidūrimą.

Kaip anksčiau šiandien skelbė „Kas vyksta Kaune“, pranešimą apie dviejų automobilių susidūrimą plačioje Taikos prospekto sankryžoje Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gavo sekmadienį, 04.28 val.

Net įsirėžusi į „BMW“ visureigį, „Audi“ judėjo toliau ir sustojo tik atsitrenkusi į kitą „BMW“ namo kieme už keliasdešimt metrų. Prispaustų avarijos dalyvių nebuvo, tačiau kaip paaiškėjo vėliau, du žmonės išvežti į ligoninę.

Popiet su „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs įvykio liudininku prisistatęs vyras plačiau nupasakojo, kaip nutiko smarkus susidūrimas. Anot skaitytojo, „Audi“ įsuko į Taikos prospektą iš Savanorių prospekto ir pasileido dideliu greičiu, tuo metu „BMW“ iš Taikos prospekto suko kairėn į J. Basanavičiaus alėją.

„Pagal taisykles „BMW“ kaltas. Bet va čia mūsų įstatymo spraga. Nes greičiausiai ir liks kaltas. Nors „Audi“ atskrido mažiausiai dvigubai viršydama greitį. Kaip žmogui įvertinti atstumą?“ – svarstė vyras, patikslinęs, kad skrajūnas vairavo automobilį „Audi A6“.

Skaitytojas sakė važiavęs „Audi“ iš paskos ir puikiai matęs, kaip viskas įvyko. Kelias akimirkas iki smūgio vyras jau buvo surinkęs 112 pranešti apie galimai girtą vairuotoją, kuris, liudininko žodžiais, važiavo kaip išprotėjęs.

„Audi“ nuskrido dar kokius 70 metrų, nukirto medį ir tėškėsi į namo kampą bei kieme saugiai pastatytą „BMW“. Pats buvau šoke. Nes smūgis… O garsas…“ – neįtikėtiną jėgą, su kuria žiedų valdovas judėjo ir po pirminio smūgio, nusakė vyras, pridėjęs, kad kieme buvo priparkuotas dar vienas „BMW 730“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui nurodė, kad apie „Audi“ vairuotojo blaivumą informacijos kol kas nėra, mat žmogus po avarijos dėjo į kojas.

Vairuotojo paieškai pasitelktas dronas, kinologai, bet bent jau iškart asmens rasti nepavyko. Budintis pareigūnas pridūrė, kad du avarijos metu nukentėję žmonės, kurie skundėsi šono skausmais, pristatyti į ligoninę.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA