Ant kojų J. Basanavičiaus alėjoje sukeltos didelės ugniagesių pajėgos | Kas vyksta Kaune

Ant kojų J. Basanavičiaus alėjoje sukeltos didelės ugniagesių pajėgos

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio popietę dūmai pasirodė Partizanų gatvės pradžioje, medinių namų apsuptame bendrabutyje. Čia išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos, žmonės apleido pastatą ir, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

„Dega bendrabutis Partizanų pradžioj. Labai daug gaisrinių, bent penkios“, – apie 12.40 val. informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Panašiu metu Bendrasis pagalbos centras nurodė, kad 12.23 val. skubiosios pagalbos tarnybų numeriu 112 gautas pranešimas, jog Kaune, J. Basanavičiaus alėjoje, iš bendrabučio veržiasi dūmai.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Gaisras J. Basanavičiaus al. bendrabutyje / Skaitytojo nuotr.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budintis specialistas patikslino, kad gaisras kilo J. Basanavičiaus al. 50 name, antrame aukšte esančiame bute. Apie 13 val. buvo atliekami gaisro likvidavimo darbai.

Ugniagesių žiniomis, užsidegė bute buvę daiktai, nelaimės metu patalpose nieko nebuvo. Bendrabučio gyventojai nenukentėjo, iš pastato žmonės išėjo patys.

Viena moteris dėl išgąsčio palydėta pas medikus, pagal pirminę informaciją, grėsmės jos sveikatai nėra.

Primename, kad visai čia pat, J. Basanavičiaus alėjos ir Taikos prospekto sankryžoje, sekmadienio naktį įvyko stiprus susidūrimas – anot liudininko, dideliu greičiu važiavusi „Audi“ taranavo du „BMW“ automobilius.

Čia taip pat iškviesti ugniagesiai, nors vaduoti žmonių iš sumaitotų automobilių neprireikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA