„Žalgirio“ ir „Alba“ susitikimą iš pirmos eilės stebėjo ypatingi svečiai | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ ir „Alba“ susitikimą iš pirmos eilės stebėjo ypatingi svečiai

delfi.lt 2022/11/05 12:29

Eurolygos šeštojo turo dvikovos tarp Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA komandų nepraleido ir žinomi žmonės, tarp kurių buvo galima atpažinti modelį Karoliną Toleikytę bei verslininką Joną Garbaravičių.

Žiūrovų gretose, pirmoje eilėje buvo galima pastebėti ir modelį K. Toleikytę, žinomai merginai kompaniją palaikė ir anksčiau jos draugijoje matytas verslininkas J. Garbaravičius.

Vyras yra laikomas vienu turtingiausių lietuvių – prieš kelerius metus žiniasklaidos sudarytame šimtuke jis užėmė 58 vietą, J. Garbaravičiaus turtas buvo vertintas apie 60 mln. eurų.

Fantastišką Eurolygos šeštojo turo dvikovą „Žalgirio“ arenoje stebėjo ir nuomonės formuotoja Karolina Meschino, atlikėjas Dominykas Ježerys-OG Version, kurie atrodė puikiai nusiteikę ir nevengė šypsotis. Jiems kompaniją palaikė atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris.

Kauno „Žalgirio“ (3/3) ekipa Eurolygos rungtynėse penktadienį panaikino 20 taškų deficitą ir efektingai patiesė Berlyno „Alba“ (3/3) krepšininkus – 88:81 (13:25, 19:19, 22:17, 34:20).

Kitą savaitę, lapkričio 10 d., „Žalgiris“ išvykoje susirems su Vilerbano „Asvel“. Tiesa, intriguojantis iššūkis kauniečių lauks jau šį sekmadienį – lapkričio 6 d. Vilniuje žalgiriečiai žais LKL rungtynes su titulą ginančiais Vilniaus „Ryto“ krepšininkais.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA