Kilus gaisrui Aleksote, į ligoninę išvežta nėščia moteris | Kas vyksta Kaune

Kilus gaisrui Aleksote, į ligoninę išvežta nėščia moteris

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Šeštadienio naktį ugniagesiai skubėjo į Sniegenų gatvę Aleksote, kur užsiliepsnojo namo garažas. Nors ugnį gaisrininkai numalšino greitai, į gydymo įstaigą sveikatos būklei įvertinti pristatyta nėščioji.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo vadyba, pranešimas apie nelaimę Sniegenų gatvėje gautas lapkričio 5 d., 03.04 val. Pranešėjas nurodė, kad nuosavame name dega garažas.

Atvykus ugniagesiams, garaže degė elektros skaitiklis ir viduje esantys daiktai. Namas mūrinis, apie 20×15 m dydžio, dviejų aukštų, sublokuotas su gelžbetoninių konstrukcijų ūkiniu garažo paskirties pastatu.

Iki atvykstant ugniagesiams namo gyventojas iš garažo išvairavo du lengvuosius automobilius ir turėtu miltelių gesintuvu pradėjo malšinti liepsnas. Netrukus, 03.18 val., gaisras buvo likviduotas.

Greitosios pagalbos medikai į gydymo įstaigą išvežė nėščią namo gyventoją įsitikinti, ar ji neprisikvėpavo dūmų. Taip pat aprūko garažo patalpa, apdegė 4 vnt. naudotų sandėliuojamų vidaus durų bei vandeniu sulieti garaže buvę namų apyvokos daiktai.

Dūmų detektoriaus patalpose nebuvo. Įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA