Smarkus susidūrimas Muravos sankryžoje: dalyvius teko raminti medikams | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas Muravos sankryžoje: dalyvius teko raminti medikams

Skaitytojo nuotr.

Antradienio popietę naujienų portalą pasiekė žinia apie rimtą susidūrimą Savanorių ir Šiaurės prospekto sankryžoje. Čia smarkiai apdaužyti du automobiliai, iškviestos visos specialiosios tarnybos.

„Muravos sankryža dabar. Kažkas rimto. Dvi gaisrinės, greitoji, policija“, – apie 16 val. vaizdą vienoje judriausių Kauno sankryžų fiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

16.10 val. nelaimės vietoje aplinkybes aiškintis liko policijos pareigūnai. Nuotraukose matyti gerokai apdaužyti „BMW“ ir „Volvo“ automobiliai, pastarasis po smūgio užvažiavo ant šaligatvio.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui patvirtino, kad pranešimas apie susidūrimą minėtoje sankryžoje gautas 15.46 val.

Pranešėjas policijai nurodė, kad vienas automobilis užšoko ant saugumo salelės. Daugiau duomenų kol kas pareigūnai neturi, tikslinamas vairuotojų blaivumas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniosios gydytojos duomenimis, avarijos metu žmonės sužeisti nebuvo, tik jauna mergina patyrė didelį išgąstį. Medikai ją nuramino, tačiau į gydymo įstaigą vežti žmonių neprireikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA