„Kaunas City“ tęsia pergalių seriją ledo ritulio lygoje | Kas vyksta Kaune

„Kaunas City“ tęsia pergalių seriją ledo ritulio lygoje

/ Hockey Lietuva nuotr.

Šeštadienį Rygoje „Kaunas City“ komanda 4:1 įveikė „Prizma“ atstovus ir į savo sąskaitą įsirašė trečiąją pergalę iš eilės. Ši pergalė kauniečiams leido pavyti ketvirtoje OHL pozicijoje žengiančią „HS Rigą“ komandą, kuri yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau nei jų varžovai.

Rungtynes „Kaunas City“ pradėjo itin sėkmingai ir vos po dviejų minučių jie jau turėjo dviejų įvarčių pranašumą. Pirmasis pasižymėjo Povilas Verenis (00:46), o vėliau po pavyzdžiu pasekė ir Paulius Grybauskas (01:54, rez. perd. Kipras Bazevičius). Per likusią kėlinio dalį daugiau įvarčių pelnyta nebuvo.

Antrajame kėlinyje svečių iš Kauno persvarą dar labiau padidino P. Grybauskas (29:59), bet pačioje kėlinio pabaigoje „Prizma“ taip pat pelnė savo pirmąjį įvartį. Daugumoje tikslus buvo Davis Straupe (39:07, rez. perd. Kristapas Milleris).

Trečiajame kėlinyje „Prizma“ gerokai dažniau atakavo „Kaunas City“ vartus siekdami sušvelninti varžovų persvarą, bet užtikrintai savo vartus gynė Demidas Yeremeyevas, o galiausiai po svečių pražangos vartininką šeštu aikštės žaidėju pakeitę rygiečiai buvo nubausti, kai į varžovų zoną iššokęs Lukas Žukauskas padėjo tašką šiose rungtynėse (56:44, rez. perd. P. Grybauskas).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA