Kol vienas vyras Kauno rajono pareigūnams demonstravo kovos menus, kitas dėjo į krūmus | Kas vyksta Kaune

Kol vienas vyras Kauno rajono pareigūnams demonstravo kovos menus, kitas dėjo į krūmus

Asociatyvi / Kauno AVPK nuotr.

Penktadienio naktį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Reagavimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie įtariami vagyste. Vienas jų sulaikomas pasipriešino ir sužalojo pareigūną, kitas – bandė pasprukti.

Spalio 28 d. apie 02.30 val. Kauno r., Kumpių k., saugodami ramų Kauno rajono gyventojų miegą, policijos pareigūnai pastebėjo du vyrus, kurie įtartinai sukiojosi šalia stovinčio sunkvežimio. Pamatę policijos pareigūnus vyrai sutriko. Sulaikant vieną iš vyrų (g. 1998 m.), šis priešinosi ir nesunkiai sužalojo policijos pareigūną.

Kitas vyras (g. 1997 m.) iš pradžių dar slapstėsi netoli įvykio vietos, tačiau, pasitelkus kelis papildomus ekipažus, kinologų ir bepiločio orlaivio su termovizoriumi pagalbą, paryčiais buvo rastas žolėse. Kauniečiai yra žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką, vagystės bei pasipriešinimo valstybės tarnautojui pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str., 178 str. 2 d. ir 286 str.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA