„Iki“ atsinaujinimas tęsiasi: Kaune atidaryta dar viena atnaujinta parduotuvė | Kas vyksta Kaune

„Iki“ atsinaujinimas tęsiasi: Kaune atidaryta dar viena atnaujinta parduotuvė

/ Organizatorių nuotr.

Kaune, Veiverių g. 150a, ketvirtadienį atidaryta rekonstruota prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė. Siekiant, kad parduotuvė pasiūlytų geriausią asortimentą ir pirkėjams būtų ypač patogi, joje atnaujinta įranga, įdiegti technologiniai sprendimai. Investicijos į „Iki“ parduotuvės rekonstrukciją siekia apie 1,09 mln. Eur.

„Nuolat analizuojame mūsų pirkėjų poreikius ir siekiame kuo geriau juos atliepti, suteikdami geriausią apsipirkimo patirtį. Norime būti mėgstamiausia parduotuve arti savo pirkėjų, kad „Iki“ jiems patogu būtų tiek savaitinis apsipirkimas, tiek greitai užsukti įsigyti pritrūkto produkto. Atnaujintoje „Iki“ parduotuvėje Kaune kruopščiai suformavome asortimentą, kad pirkėjai turėtų platų aukščiausios kokybės šviežių ir paruoštų vartoti gaminių pasirinkimą, kitų įvairių prekių ir produktų“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Atnaujinta „Iki“ Aleksote / Organizatorių nuotr.

Prekybinis atnaujintos „Iki“ parduotuvės Kaune plotas siekia 637 kv. m. Joje peržiūrėtas prekių išdėstymas, kad jas rasti būtų dar patogiau, taip gerinant apsipirkimo patirtį. Taip pat įrengti erdvūs vaisių ir daržovių, kulinarijos ir konditerijos skyriai. Šviežumą vertinantiems pirkėjams siūloma karštų mėsos gaminių, prekiaujama šviežia žuvimi ant ledo, bent 3 kartus per dieną vietoje kepama duona ir bandelėmis.

Daug dėmesio atnaujinant „Iki“ parduotuvę skirta ir tvarumui. Joje sumontuota energiją taupanti LED apšvietimo sistema, energetiškai efektyvūs šaldymo įrenginiai.

Atnaujintoje „Iki“ parduotuvėje Kaune įrengtos net 5 „IKI Bitutė“ ir 2 paprastos kasos. Lankytojams „Iki“ parduotuvė atvira kasdien nuo 8:00 iki 22 val.

Atnaujinta „Iki“ Aleksote / Organizatorių nuotr.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 234 parduotuvės, kulinarijos gamybos centras bei trys regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo „Iki“ prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA