„Civinity“ plečiasi į regionus – paslaugas teiks ir Birštone | Kas vyksta Kaune

„Civinity“ plečiasi į regionus – paslaugas teiks ir Birštone

„Civinity Namai Kaunas“ paslaugos / Organizatorių nuotr.

Vienos didžiausių statinių priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupės Baltijos šalyse „Civinity“ įmonė „Civinity Namai Kaunas“ netrukus paslaugas pradės teikti naujai pastatytame „Birštono perlas“ objekte, Birštono miesto centre.

Šiuo metu „Civinity“ grupės įmonės daugiabučių namų administravimo ir priežiūros paslaugas teikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje, Kretingoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje ir Druskininkuose. O nuo lapkričio mėnesio taip pat ir Birštone.

Rokas Drąsutavičius, „Civinity Namai Kaunas“ vadovas, sako, kad plėtra į Birštoną buvo pasirinkta norint klientams pasiūlyti didesnį daugiabučių administratorių pasirinkimą. Be to, turint patyrusių specialistų komandą ir įsitvirtinus didžiuosiuose Lietuvos miestuose norima ir toliau vykdyti plėtrą.

„Mes turime sukaupę nemažą patirtį, kuria siekiame užtikrinti, kad mūsų klientai gautų kokybiškas paslaugas. Šiuo metu Birštone yra tik 4 daugiabučius administruojančios įmonės, dėl to priėmėme sprendimą plėstis ir vykdyti veiklą viename iš Lietuvos kurortų. Kuo didesnį administratorių pasirinkimą turės gyventojai, tuo labiau patys administratoriai turės pasitempti norėdami konkuruoti tarpusavyje“, – sako R. Drąsutavičius.

Pirmasis Birštone „Civinity Namai Kaunas“ prižiūrimas objektas – naujai pastatytas 4 aukštų, A+ energetinės klasės daugiabutis, esantis pačiame miesto centre. Pastatas apsuptas tiek gamtos, tiek ir itin patogios infrastruktūros.

Rokas Drąsutavičius / Organizatorių nuotr.

„Projektuojant ir statant naują daugiabutį namą buvo atsižvelgiama į objekto urbanistinį ryšį su aplinkinėmis teritorijos ir kuriama vientisa ir aiški architektūrinė idėja. Džiaugiamės įgyvendinto projekto rezultatais: didžioji dauguma butų šiame name jau turi savininkus, liko laisvi vos keli butai“, – sako kartu su vystytojais padėjusios įgyvendinti NT konsultacijų kompanijos vienas iš įkūrėjų – Darius Uleckas.

„Esame dėkingi Birštono miesto savivaldybei už galimybę kurti šiame mieste, taip pat architektams ir rangovams, kurių dėka turime tvarų, išvaizdų ir išbaigtą projektą. Kai galvojome apie būsto priežiūrą objekte, pagrindinę užduotį sau kėlėme tokią, kad naujieji gyventojai už pastato priežiūrą mokėtų rinkos kainą ir gautų ją kokybišką, bei jiems patiems nereikėtų spręsti valymo, lifto priežiūros klausimų. Džiaugiamės jog „Civinity Namai Kaunas“ žengia į Birštoną ir tikime šios įmonės plėtra šiame mieste, na o svarbiausia – kad naujieji „Birštono perlas“ projekto gyventojai būtų patenkinti gyvenimu objekte“, – sako įmonės bendra įkūrėjas Juras Sadauskas.

Savo ruožtu „Juda NT“ įmonė plėtrą su partneriais tęsia Birštono mieste ir toliau ir po sėkmingo projekto įgyvendinimo pradėjome dar didesnes statybas – netoliese, ramioje – Lelijų gatvelėje pradėjome įgyvendinti naują projektą „Lelijų apartamentai“.

„Kalbant apie Birštoną – matome didžiulį potencialą šiam Kurortui augti, pritraukti verslus ir naujus gyventojus. Augant verslų kiekiui matome ir išaugusio naujo ir kokybiško būsto paklausą“, – pasakoja J. Sadauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA