Pirmosios rungtynės atnaujintame S. Dariaus ir S. Girėno stadione baigėsi kauniečių pergale | Kas vyksta Kaune

Pirmosios rungtynės atnaujintame S. Dariaus ir S. Girėno stadione baigėsi kauniečių pergale

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai po ketverių metų pertraukos pergalingai sugrįžo į Dariaus ir Girėno stadioną. 33-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse Roko Garasto auklėtiniai rezultatu 1:0 (1:0) palaužė Futbolo Akademija „Šiauliai“ futbolininkus ir turnyro lentelėje šoktelėjo į ketvirtą poziciją.

Dvikovos pradžioje kauniečiai sugebėjo susikurti keletą pavojingų epizodų, kurių smaigalyje atsidurdavo tai Nerijus Valskis, tai Antonas Fase, tačiau ilgą laiką pasižymėti taip ir nepavyko.

„Šiauliai“ savo ruožtu taip pat ieškojo sprendimų atakose, o Deividui Mikelioniui kartą teko gelbėti komandą likus kone vienas prieš vieną.

Sužaidus pusę kėlinio Mohamedas Bahlouli atliko puikų perdavimą iš gilumos, o kamuolį gavęs Antonas Fase neklydo – žalgirietis pelnė savo septintą įvartį šio sezono čempionate ir išvedė komandą į priekį 1:0.

Rungtynėse kauniečiai galėjo padėti tašką gerokai anksčiau nei dvikova pasibaigė. Dviejų labai gerų šansų neišnaudojo N.Valskis, gerą progą iššvaistė ir M.Bahlouli.

„Šiauliai“ dvikovos pabaigoje taip pat atsakė spaudimu, tikrino D.Mikelionio budrumą, tačiau pakeisti rungtynių baigties nesugebėjo – žalgiriečiai iškovojo pergalę rezultatu 1:0.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ spalio 29 dieną Dariaus ir Girėno stadione pradės 14 valandą. Varžovas – Gargždų „Banga“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA