Laisvės partija išsirinko: Kauno mero rinkimuose kovos M.Bertulis | Kas vyksta Kaune

Laisvės partija išsirinko: Kauno mero rinkimuose kovos M.Bertulis

Roko Tenio nuotr.

Nors dabartinis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis dar nėra paskelbęs, ar kandidatuos trečią kartą, šalia jo jau būriuojasi nauji kandidatai. Sekmadienį Laisvės partija patvirtino, kad jų kandidatas į merus bus keliautojas ir prodiuseris Mantas Bertulis, apie tai paskelbta Laisvės partijos feisbuke.

„Šiandien paaiškėjo Kauno Laisvės partijos narių ir simpatikų balsavimo rezultatai: Kauno kandidatas į miesto merus – Mantas Bertulis!

Iki šiol atrodė, kad Kaune girdimas tik vienas balsas, o likę gyventojai buvo ignoruojami, tačiau mūsų kandidatas pažada — Kaune girdimi ir matomi privalo būti VISI.

„Kaunas yra mano mėgstamiausias miestas iš visų kelių tūkstančių, kuriuose esu buvęs. Tai – mano pirmoji meilė”, – teigia M. Bertulis. „Bet šiandien jis vis dar yra kaip vaikų spalvinimo knygelė – išasfaltuotais pilkais kontūrais, įgavęs formą, tačiau be spalvų. Todėl ateinu jį nudažyti bei įnešti kiek įmanoma daugiau šviesos.”

Primename, kad improvizuotuose Laisvės partijos mero rinkimuose buvo iškeltos dvi kandidatūros. Be M.Bertulio kandidatavo ir Seimo narys, Kauno mero bendrapavardis Marius Matijošaitis.

Kauno mero posto sieksiantis M. Bertulis teigė, jog ilgai stebėjęs vis naujai paskelbiamus kandidatus į Kauno miesto postą vis patirdavo nusivylimą – tai tapo didžiausia motyvacija nerti giliau į politiką.

„Norint pakeisti šiuo metu buldozeriu bei krauju suteptomis krabų lazdelėmis valdantį merą, reikia netradicinio kandidato, kurio akys degtų meile Kaunui. Manau, būtent toks ir esu. Kauno savivaldybėje dirbau kelerius metus bei nuveikėme daug gražių dalykų, todėl dabar atėjo laikas sugrįžti ten, tik su dar stipresne komanda ir nuveikti dar daugiau dėl Kauno“, – kalbėjo M. Bertulis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA