Tarsi klasiokų susitikime: Š. Jasikevičiaus „Barca“ šiltai prasilenkė su žalgiriečiais | Kas vyksta Kaune

Tarsi klasiokų susitikime: Š. Jasikevičiaus „Barca“ šiltai prasilenkė su žalgiriečiais

delfi.lt 2022/10/20 17:21
„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Prieš artėjančias vakaro rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenos parketą ketvirtadienį dieną išbandė „Barcelonos“ komanda, o arenos koridoriuose buvę bendražygiai nestoko geros nuotaikos ir pagarbos vieni kitiems.

„Žalgirio“ klubo nuotraukose užfiksuoti besišypsantys Šarūnas Jasikevičius ir Paulius Jankūnas, vėliau „Barcos“ strategas šiltai sveikinosi su Kaziu Maksvyčiu, Edgaru Ulanovu, Gintaru Krapiku ir Tomu Dimša.

Užfiksuotose akimirkose – su buvusiais komandos draugais besikalbantis Rolandas Šmitas bei Rokas Jokubaitis. Primename „Žalgirio“ arena ketvirtadienio vakarą bus pilnutėlė – bilietų nebeliko jau antradienį.

Beje, dabartinė „Barcelona“ – jau kiek mažiau lietuviška nei praėjusiame sezone. Komandoje tebežaidžia Rokas Jokubaitis, o Š. Jasikevičiui tebetalkina Tomas Masiulis bei Justas Grainys.

Tačiau kitas buvęs asistentas Darius Maskoliūnas „Žalgirio“ arenoje jau lankosi tik kaip žiūrovas – praėjusią liepą „Barcelona“ atleido 51-erių specialistą.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Barcelona“ ketvirtadienį prasidės 20 val.

Dvigubą Eurolygos savaitę „Barcelona“ pradėjo išvykoje 84:73 įveikdama Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), tuo metu „Žalgiris“ savoje tvirtovėje 68:65 atidarė pergalių sąskaitą prieš Bolonijos „Virtus“ (Italija).

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA