Fiksuoja kauniečiai: užmatyta dūmų fiesta autostradoje | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: užmatyta dūmų fiesta autostradoje

Šeštadienio popietę A1 kelyje, netoli prekybos ir laisvalaikio centro „Mega”, įamžintas dūmuose paskendęs vilkikas. Incidento aplinkybes aiškinasi ugniagesiai.

„Užmatyta dūmų fiesta autostradoje. Galimai kažkas bus užsidegę, nes nuo „Megos” matėsi, kad skubėjo ugniagesiai”, – 15.30 val. panešė skaitytojas.

Baltų dūmų juostą A1 kelyje užfiksavo ir dar vienas kaunietis. Vaizdo įraše nematyti liepsnos, tačiau matomumas eismo dalyviams smarkiai apsunkintas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, į įvykio vietą skuba ugniagesiai.

Pranešta, kad liepsnos nėra, tačiau iš vilkiko veržiasi tiršti dūmai. Daugiau incidento aplinkybių kol kas nepateikiama.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad visai neseniai, šeštadienio popietę, ugniagesiai skubėjo ir į Girionių gatvę, ten užsiliepsnojo lengvasis automobilis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA