Skambučio dėl 30 tūkst. eurų prizo sulaukę kauniečiai pamanė, kad tai sukčiai | Kas vyksta Kaune

Skambučio dėl 30 tūkst. eurų prizo sulaukę kauniečiai pamanė, kad tai sukčiai

/ „Maxima“ nuotr.

Jau devynis mėnesius lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, minėdamas savo 30-mečio jubiliejų, dalija prizus, tarp kurių ir didysis mėnesio laimėjimas – 30 tūkst. eurų. Rugsėjį sėkmė nusišypsojo daugiavaikei kauniečių šeimai, kuriai įprastas apsipirkimas prekybos centre virto netikėta naujiena. Visgi laimėtoja Gitana Vizgaitienė prisipažįsta, jog sužinojus apie aplankiusią sėkmę, kilo ir abejonių.

Mėnesio prizą kartu su vyru laimėjusi G. Vizgaitienė pamena, kad sulaukusi skambučio su žinia apie laimėtą prizą, džiaugtis neskubėjo, nes netikėjo, kad taip galėjo įvykti. Moteris prisipažįsta, kad akimirką ji sudvejojo ar laimėjimas yra tikras, mat buvo girdėjusi apie telefoninių sukčių gudrybes.

„Prekybos tinklo darbuotojams patvirtinus laimėjimą, nuoširdžiai juo džiaugėmės ir sunkiai tikime iki šiol. Juk „Maximos“ klientai esame nuo tada, kai šis tinklas atsirado Lietuvoje, ir vis dar čia lankomės bent porą kartų per savaitę. Esame daugiavaikė šeima, bet visi čia išpildome savo poreikius – randame viską, ko reikia: nuo mėsos produktų iki maisto augintiniui“, – sako laimėtoja ir priduria, kad sėkmę atnešė naujoji „Ačiū“ kortelė.

Ji atskleidžia, jog su vyru loterijose dažniausiai nedalyvauja, tad negalėtų įvardinti ar yra sėkmingi žmonės. Visgi, šis laimėjimas nėra pirmas jų gyvenime. Kadaise Gitana yra laimėjusi kelionę į užsienį, bet šia galimybe taip ir nepasinaudojo.

„Jau nusprendėme, ką darysime su laimėta suma. Kadangi su vyru mėgstame planuoti ir žvelgti į priekį, didžiąją dalį pinigų atsidėsime taupymui – juk neramiais laikais norisi didesnės saugumo garantijos. Kita laimėtos sumos dalimi, už gerus pasiekimus mokykloje, pradžiuginsime vaikus kažką jiems padovanodami“, – priduria G. Vizgaitienė.

Prizas laimėtojams buvo įteiktas specialiai organizuotame renginyje, vykusiame sėkmę atnešusioje vietoje – Veiverių g. „Maxima XXX“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA