Tylios Pirėjo tribūnos Kauno „Žalgiriui“ laimėti nepadėjo | Kas vyksta Kaune

Tylios Pirėjo tribūnos Kauno „Žalgiriui“ laimėti nepadėjo

/ „BC Žalgiris Kaunas“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė antrą pralaimėjimą šio sezono Eurolygos sezone. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 80:90 (21:18, 14:26, 23:23, 22:23) nusileido „Olympiacos“ ekipai.

Septynis taškus dvikovos pradžioje pelnė Rolandas Šmitas, keturis tuomet pridėjo Ignas Brazdeikis ir „Žalgiris“ buvo priekyje – 11:4. Dvitaškiu pasižymėjo Kevarriusas Hayesas, o Tyleris Cavanaugh ir Tomas Dimša smeigė po tritaškį, o kėlinį taikliais baudų metimais užbaigė Arnas Butkevičius – 21:18.

Dvitaškiu pasižymėjo K.Hayesas, septynis taškus pelnė I.Brazdeikis, bet įpusėjus kėliniui kauniečiai jau atsilikinėjo – 30:31. Edgaras Ulanovas taikliai atakavo iš toli, o du taškus kėlinio pabaigoje pelnė ir Lukas Lekavičius – 35:44.

Dvitaškį su varžovo pražanga pataikė I.Brazdeikis, du taškus pelnė E.Ulanovas, o R.Šmitas pataikė iš toli – 43:49. Sėkmingą reidą po krepšiu surengė I.Brazdeikis, Keenanas Evansas taikliai metė iš toli ir realizavo tris baudų metimus, o A.Butkevičius pataikė tolimą metimą – 54:62. Dar vieną dvitaškį įmetė L.Lekavičius, K.Hayesas sumetė du baudų metimus, tačiau skirtumas nepakito – 58:67.

Ketvirtame kėlinyje tris taškus surinko I.Brazdeikis, T.Cavanaugh pataikė tris tolimus metimus ir „Žalgiris“ priartėjo – 70:74. Paskutinėje rungtynių atkarpoje metimu iš po krepšio dar pasižymėjo I.Brazdeikis, aštuonis taškus pelnė K.Evansas, tačiau tai nuo pralaimėjimo neišgelbėjo – 80:90.

Kauno „Žalgiris“ su varžovais rungėsi tuščioje arenoje, dėl „Olympiakos“ klubui galiojančios Eurolygos sankcijos, skirtos už praeitą sezoną, kai per lemiamą ketvirtfinalio dvikovą su „Monaco“ komanda triumfuojantys graikų krepšinio aistruoliai išbėgo į aikštelę su signaliniai fakelais ir šventė anksčiau laiko.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 21, K.Evansas 14, T.Cavanaugh 12, R.Šmitas 10, K.Hayesas 6, A.Butkevičius 5, E.Ulanovas 5, L.Lekavičius 4, T.Dimša 3, L.Birutis 0, K.Lukošiūnas 0.

„Olympiacos“: S.Vezenkovas 23, M.Fallas 16, K.Sloukas 15, G.Larentzakis 15, T.Walkupas 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA