Pasisemti patirties atvykę Estijos pareigūnai Kauno eismo nepamirš | Kas vyksta Kaune

Pasisemti patirties atvykę Estijos pareigūnai Kauno eismo nepamirš

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienio vakarą nesėkmingai baigėsi Kauno pareigūnų ir jų kolegų iš užsienio kelionė miesto centre. Karaliaus Mindaugo prospekte į tarnybinį policijos automobilį atsitrenkė „BMW“, o kauniečių dėmesį kaipmat patraukė du vyrai nelietuviškomis uniformomis.

Eismo įvykio atvaizdais „Kas vyksta Kaune“ grupės narys pasidalijo apie 18 val. Nuotraukose matyti į policijos automobilį iš pažiūros nestipriai atsitrenkęs „BMW“ ir greitosios medicinos pagalbos brigada.

Karaliaus Mindaugo prospekto ir A. Mickevičiaus gatvių sankirtoje vairuotojai be lietuvių policininkų pastebėjo stoviniuojančius ir du vyrus estiškomis uniformomis su užrašu „politsei“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 17.34 val. minėtoje sankryžoje į tarnybinį pareigūnų automobilį atsitrenkė moters vairuotas „BMW“.

Avarija Karaliaus Mindaugo prospekte / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Po smūgio kaklo skausmus pajutusi pareigūnė apžiūrėti išvežta į gydymo įstaigą. Išvis policijos „Seat“ keliavo keturiese – taip pat važiavo du Estijos pareigūnai, viešintys Kaune pagal mainų programą.

Šie stebi, kaip dirba, reaguoja į iškvietimus Lietuvos policininkai. Po to semtis patirties į Estiją vyksta mūsų pareigūnai.

Budėtojo duomenimis, abiejų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA