Kur susirėmė dvi „Audi“, krito kelio ženklas | Kas vyksta Kaune

Kur susirėmė dvi „Audi“, krito kelio ženklas

Skaitytojo nuotr.

Antradienio pavakarė sugadinta dviejų automobilių vairuotojams Savanorių prospekte. Čia susidūrus „Audi“ automobiliams, vienas jų rėžėsi į kelio ženklą, kitas iš eismo įvykio vietos pats pajudėti jau negalėjo.

Nelaimė įvyko ties nereguliuojama Savanorių prospekto ir Pakraščio gatvių sankryža, prie biurų pastato. Vieną „Audi“ išgabeno techninio aptarnavimo transportas, kita liko prispaudusi apie šalutinį kelią įspėjantį ir judėjimo kryptį nurodantį ženklą.

Avarijos vietą 17.20 val. užfiksavęs skaitytojas naujienų portalui sakė, kad lygiai ten pat eismo įvykio būta ir pirmadienį, tik vakar analogiškai išvežtas „BMW“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ negalėjo pateikti daugiau detalių apie šią nelaimę, bet pažymėjo, kad vairuotojai greičiausiai buvo blaivūs.

17 val. skaitytojai taip pat pradėjo trimituoti apie kliūtį Šiaurės prospekto įkalnės pirmoje juostoje – čia užfiksuoti sustoję du policijos ekipažai ir greitosios medicinos pagalbos brigada.

Spec. tarnybų sujudimas Šiaurės prospekte / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Anot Kauno apskrities VPK budinčio pareigūno, apie 16 val. pranešta, kad medikams reikia pagalbos į gydymo įstaigą pristatant agresyvų pacientą. Policija palydėjo greitosios ekipažą į ligoninę.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA