Ligoninėje atsidūrė ir V. Adamkus, A. Adamkienė lieka reanimacijoje | Kas vyksta Kaune

Ligoninėje atsidūrė ir V. Adamkus, A. Adamkienė lieka reanimacijoje

delfi.lt 2022/10/10 11:08
Alma Adamkienė ir Valdas Adamkus / DELFI nuotr.

Kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus atstovė Božena Bagdonaitienė pirmadienį Delfi teigė, jog savaitgalį jam pasijutus blogiau, V. Adamkus lieka Santaros klinikose dėl po COVID–19 susirgimo atsiradusių sveikatos sutrikimų gydymui. A. Adamkienė, anot jos, lieka reanimacijoje, tačiau stebima gerėjimo tendencija.

„Prezidentas V. Adamkus savaitgalį pasijuto blogiau ir jį prižiūrinčios gydytojos Aušros Marcijonienės buvo nukreiptas į Priėmimo–skubios pagalbos skyrių dėl kvėpavimo sistemos sutrikimų.

Po to (jis, aut. p.) buvo hospitalizuotas Santaros klinikų Infekcinių ligų skyrių ištyrimui. Prezidentas lieka Santaros klinikose tolimesniam po COVID–19 susirgimo atsiradusių sveikatos sutrikimų gydymui“, – teigė B. Bagdonaitienė.

Anot jos, A. Adamkienė lieka reanimacijoje, tačiau stebima gerėjimo tendencija.

Žinia apie tai, kad V. Adamkus pateko į ligoninę, buvo išplatinta sekmadienio vakarą. V. Adamkaus atstovė B. Bagdonaitienė 15min.lt sakė, kad prezidento V. Adamkaus gyvybei pavojus negresia, o prezidentas paguldytas į Santaros klinikas dėl su persirgta COVID–19 liga siejamo sveikatos sutrikimo.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą buvo pranešta, kad dėl įtariamos COVID–19 infekcijos 93 m. Alma Adamkienė atsidūrė ligoninėje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA