Kaune atidarytas mėlynųjų žibintų kvartalas? | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytas mėlynųjų žibintų kvartalas?

Skaitytojo nuotr.

Vėlų vakarą pavedžioti keturkojo miesto centre išėjęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas gavo išvysti kur kas pikantiškesnį vaizdą nei miegančios gatvės. Vienoje laisvalaikio vietoje pusnuogė mergina suteikė džiaugsmo ne tik jubiliatui, bet ir praeiviui – viskas puikiai matėsi pro dideles vitrinas.

„Ėjau pavedžioti šuns ir pamačiau, jog šioje vietoje dar ir tokie dalykai vyksta. Suprantu, kad vyko kažkoks renginys 11 val. vakaro, bet ar normalu prieš langus į pagrindinę gatvę taip staipytis?“ – Šv. Gertrūdos gatvėje galimai trečiadienio vakarą užfiksuotą vaizdą pakomentavo skaitytojas.

„OCPC Lounge“ savininkas ir vadovas Arnoldas Žentelis „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad apie šią šventę jis buvo informuotas, pašnekovo žiniomis, buvo minimas 30-metis.

„Viskas vyko 23 val., tad problemos neįžvelgiau, tik, aišku, nemaniau, kad čia viskas bus daroma po langais. Na, bet kažkas galėjo pasigrožėti visu šituo nemokamai“, – šviesiąją pusę įžvelgė A. Žentelis.

Jis pažymėjo, kad šią laisvalaikio erdvę kauniečiai nuomojasi ir bernvakariams, ir suaugusiųjų gimtadieniams, nes leidžiama atsinešti savo alkoholį, maistą. Įvertinus siūlomas pramogas, taip esą išeina pigiau negu sėdėti bare.

„Užuolaidas įrengti planuojame su laiku“, – paklaustas, ar nereikėtų miestiečių akių pridengti nuo privačių vaizdų, pridūrė A. Žentelis. Primename, kad „OCPC Lounge“ atidaryta praėjusių metų pabaigoje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA