9 idėjos, kaip įdomiai praleisti savaitgalį namuose | Kas vyksta Kaune

9 idėjos, kaip įdomiai praleisti savaitgalį namuose

Organizatorių nuotr.

Kai orai nedžiugina, nesinori kelti kojos iš namų. Vis dėlto, tikrai nėra reikalo nusiminti, kad blogas oras sujaukė jūsų savaitgalio planus. Namuose leisti laiką taip pat gali būti labai smagu, todėl kelios idėjos padės jums turiningai praleisti savaitgalį.

Stalo žaidimai

Pasimėgaukite laiku, kuomet nereikia niekur skubėti, ir išbandykite naujus stalo žaidimus, kurie jums padovanos daug malonių emocijų. Stalo žaidimų pasirinkimas tikrai nėra siauras, todėl tikrai atrasite tokius, kurie patiks visiems jūsų šeimos nariams.

Namų atnaujinimas

Šiltuoju metų laiku dažniausiai neturime pakankamai laiko atnaujinti savo namus, tačiau dabar tam yra pats tinkamiausias metas. Galbūt atėjo laikas perstumti baldus, perdažyti sienas ar atlikti generalinę tvarką? Nors tam pasiruošti neretai prireikia nemažų valios pastangų, tačiau rezultatas visada džiugina.

Filmų peržiūra

Turbūt vis pagalvodavote, kad būtų puiku peržiūrėti vieną ar kitą filmą, tačiau tam vis nerasdavote laiko… Prieš akis – visas savaitgalis, todėl sudarykite sąrašą filmų, kuriuos norėtumėte peržiūrėti, susisukite į antklodę, ir mėgaukitės maloniu laisvalaikiu namuose.

Maisto gaminimas

Net ir tuomet, jei maisto gaminimas tikrai nėra pati mėgstamiausia jūsų veikla, šį užsiėmimą galite paversti kur kas įdomesniu. Į maisto gaminimo procesą įtraukite visus savo šeimos narius, ir tuomet žiūrėdami filmus ar žaisdami stalo žaidimus galėsite įvertinti rezultatą. Savaitgalį galite išbandyti neįprastus ar labai įmantrius patiekalus: naujas Iki leidinys padės sužinoti, kam šiuo metu yra taikomos nuolaidos, ir galbūt tai įkvėps jus išbandyti naujus receptus.

Knygų skaitymas

Kada paskutinį kartą skaitėte knygą? Jei tam vis nerasdavote laiko, dabar tikrai galite šiek tiek pasilepinti. Arbatos puodelis, šiltas pledas ir įtraukianti knyga rankose: skamba tikrai viliojančiai, tiesa?

Prisiminkite savo pomėgius

Galbūt anksčiau jums patiko tapyti, rašyti eiles ar siūti? Jei savaitgalį nusprendėte praleisti namuose, dabar bus tikrai palanku prisiminti savo pomėgius, ir šiek tiek laiko skirti mėgstamiems užsiėmimams. Darbo dienomis dažniausiai kažkur skubame, todėl mūsų hobiai dažniausiai lieka antrame plane.

Daugiau laiko skirkite augintiniams

Jei turite augintinių, jie tikrai džiaugsis, jei jiems skirsite daugiau dėmesio. Pavyzdžiui, galite atlikti augintiniui kailio priežiūros procedūras, išmokyti šunį naujų komandų, ar kartu su vaikais pasiūti mylimam keturkojui naują guolį!

Išmokite ką nors naujo

Galbūt vis pasvarstydavote išmokti naują kalbą, įgyti įgūdžių dirbant su tam tikra kompiuterine programa, arba pasidaryti tobulą makiažą? Šiuo metu turime visas galimybes mokytis iį nemokamų vaizdo įrašų, – tereikia tik laiko, noro, ir, žinoma, šiek tiek pastangų.

Pasimėgaukite SPA procedūromis

Savaitgalis – puikus metas atsipalaiduoti ir pamiršti visus rūpesčius. SPA procedūromis galite pasimėgauti ir savo namuose: sukurkite jaukią atmosferą, pagulėkite karštoje vonioje, atlikite kūno šveitimą, pasidarykite manikiūrą ir pedikiūrą… Visa tai padės jums pailsėti ir nusiteikti naujai darbo savaitei.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA