Suimti nužudymu įtariami kauniečiai: stipriai sužalotas vyras rastas daugiabučio kieme | Kas vyksta Kaune

Suimti nužudymu įtariami kauniečiai: stipriai sužalotas vyras rastas daugiabučio kieme papildyta: įtariamieji puikiai žinomi policijai

Kas vyksta Kaune, DELFI 2022/10/06 08:47
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune, daugiabučio namo kieme, rastas stipriais sužalotas vyras. Jo gyvybė užgeso medikų rankose. Nužudymu kaltinami įtariamieji sulaikyti, pranešė Lietuvos policija.

Policijos departamento duomenimis, spalio 6 dieną apie 1.06 val. Kaune, K. Griniaus gatvėje, daugiabučio namo kieme, rastas 1989 metais gimęs vyras, kuris dėl daugybinių sužalojimų mirė nuvežtas į ligoninę.

Įtariamieji, 1999 ir 2000 metais gimę vyrai, uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d. – Nužudymas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Papildyta 9.18 val.

Įtariamieji puikiai žinomi policijai

Kaip delfi.lt informavo policija, sulaikyti įtariamieji buvo neblaivūs: vyras (gim. 1999 m.) į alkoholio matuoklį įpūtė 2,52 prom., o vyras (gim. 2000 m.) – 1,06 prom.

Anot policijos, abu įtariamieji yra puikiai žinomi policijai (vykdė vagystes, plėšimus). Teigiama, kad jie yra ir teisti. Pirminiais duomenimis, nužudytasis teisėsaugai nėra žinomas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA