Į Kauną atkeliauja naujas gatvės kultūros festivalis | Kas vyksta Kaune

Į Kauną atkeliauja naujas gatvės kultūros festivalis

Organizatorių nuotr.

Akylesnės akys jau spėjo pastebėti – gerą mėnesį šmėžavusi žalioji šypsena signalizavo apie į miestą atkeliaujantį naujai iškeptą, bet ambicingą miesto gatvės kultūros festivalį, vienijantį visas jauno miesto gyventojo idėjas ir naujos kartos muzikos mylėtojus.

Urban Exhibit” – tai dviejų dienų gatvės kultūros festivalis apie gatvės madą, populiariąją kultūrą, ryškiausius šalies jaunuosius atlikėjus ir dažnai paraštėse liekančias, bet aktualias jauno žmogaus idėjas.

Spalio 14-15 dienomis festivalį ir jo idėjas priglaus buvusio Kauno „Vilko” fabriko erdvėse įsikūręs loftas „Gargaras”.

Dienos programos metu erdves užpildys smulkiųjų verslų mugė, kurioje galėsite įsigyti retų, vintažinių drabužių, vinilinių plokštelių, CBD produkcijos, nesuskaičiuojama galybę aksesuarų, stiliaus ir namų detalių.

Mugės metu taip pat turėsite galimybę susipažinti su vyraujančiomis mados ir grožio tendencijomis, įsigyti pasaulio lyderiaujančių prekės ženklų kosmetikos, apsikirpti ar net pasidaryti tikrą tatuiruotę.

Festivalio programą atidarys ir teisingą nuotaiką nutaisys, skersai ir išilgai aplink Lietuvą apkeliavęs, kokybiškos komedijos „Com.Unija” kolektyvas su Airidu Jankum, Vanilla Killa B ir Henry Match.

Pirmąją mugės dieną vainikuos ekskliuzyvinis Beatrich gyvo garso koncertas. Jungtinėje Karalystėje reziduojanti ir Lietuvoje pasiilgta atlikėja atliks naujus ir dar negirdėtus kūrinius, o taip pat jau spėtus pamilti hitus.

Antroji festivalio diena parodys, kad Gamka Netoks, jo Rūmai – Miškai, o siela skalauja Šaltos Bangos. Visa tai nutapys ir įamžins Jorudas, savo specialiam pasirodymui apjungsiantis net keletą meno disciplinų.

Festivalį uždarys galinga naktis su dvejomis, skirtingų muzikos formatų scenomis, kurioje pasirodys tokie atlikėjai kaip Furytto, Proflame, Roe Deers, Justicious, Liuska, Voronenko ir kiti.

Spalio 14-15 dienomis kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami užsukti į Kauno loftą „Gargarą”, pasivaikščioti po smulkiųjų verslų mugę ir gyvai stebėti pirmąjį gatvės kultūros festivalio „Urban Exhibit” išstojimą. Laukiami visi laisvi, laimingi žmonės.

Daugiau informacijos apie bilietus ir dalyvaujančius verslus, rasite „Facebook” renginyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA