Kauniečių konfliktas vidury gatvės: puolė „rėmu”, gynėsi registratoriumi | Kas vyksta Kaune

Kauniečių konfliktas vidury gatvės: puolė „rėmu”, gynėsi registratoriumi

Antradienį kaunietis pateko į nemalonią situaciją. K. Mindaugo prospekte aplenkęs kitą vairuotoją, užsitraukė jo nemalonę. Vyras esą buvo persekiojamas iki pat Šančių, o kelią užblokavęs vairuotojas buvo pasiruošęs ne tik kibti į atlapus, tačiau ir apspjaudė kauniečio vairuojamą automobilį.

„Ką tik turėjau įvykį va tokį. Persekiojimas nuo centro po visus Šančius. Šitas žmogus nuo „Akropolio” važiavo priekyje manęs, nuolat važiavo 30-35 km/h greičiu, o kai jį aplenkiau, nuo K. Mindaugo pr. iki pat Šančių poliklinikos važiavo iš paskos prikibęs prie manęs.

Kai įsukau į poliklinikos aikštelę, supratau, kad persekioja. Nuolat sukinėjau ratus po aikštelę. Kažkaip pavyko pasprukti, o po to apsisukau ir privažiavęs jis blokavo kelią, iškoliojo, apspjaudė automobilį ir pasišalino”, – antradienio popietę naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” pasakojo skaitytojas.

Atbaidyti įsikarščiavusį vairuotoją kaunietis bandė dujomis. Tiesa jų nepanaudojo, tik pagrasino.

„Dėl saugumo pagrasinau, kad turiu ašarinių dujų. Automobilį buvau užsirakinęs iš vidaus, tad neteko jų panaudoti. Kreipsiuosi į policiją ir tikiuosi, kad už savo neadekvatų pasirodymą žmogus atsakys”, – pridūrė kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovai, pranešimas apie incidentą netoli Drobės ir Siūlų gatvių sankryžos gautas šiandien, spalio 5 dieną.

„Kauno miesto Nemuno policijos komisariate pavesta atlikti aplinkybių patikslinimą. Sprendžiant iš vaizdo įrašo, tai Viešosios tvarkos pažeidimas. Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų”, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA